Mardin'de 9 ilçeye internetevi kurulacak

Türk Telekom ile Ulaştırma Bakanlığı Haberleşme Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında gerçekleştirilen çalışmayla Mardin'de 9 ilçeye internetevi kurulacak.

Mardin'de 9 ilçeye internetevi kurulacak
Mardin'de 9 ilçeye internetevi kurulacak
GİRİŞ 10.03.2008 13:19 GÜNCELLEME 10.03.2008 13:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İnternet kullanımını yaygınlaştırmak için kaymakamlıklar, belediye başkanlıkları arasında internetevi protokolü imzalayan Türk Telekom Mardin müdürlüğü, bilgisayar okur-yazarlığını artırmayı hedefliyor. Mardin Türk Telekom İl Müdürü Ahmet Alevcan, Halkın daha fazla bir kesiminin internet kullanımını amaçladıklarını belirterek, bu çalışma ile ihtiyaç sahiplerinin merkezi noktalardan internet ihtiyacını karşılaması imkânı doğacağını söyledi.


Teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte imkânların da arttığına dikkat çeken Alevcan, 'Teknolojiye ayak uydurmayanlar ilerleyemez. İnternet tüm dünyada hızla yaygınlaşan bir hizmet. Artık internet sayesinde her şey daha kolay, daha verimli, daha pratik olarak işliyor. Okullarımızda artık internet eğitimi veriliyor, ama okulda bu imkânı bulamayan gençlerimiz var. 9 ilçemizde kurulacak internet evleri sayesinde herkes interneti kullanma imkânına sahip olabilecek. Devletimizin kontrolü altında yeni nesillerimiz internetten faydalı şekilde yararlanabilecek.' dedi.

YORUMLAR 2
  • Ali TUNÇ 17 yıl önce Şikayet Et
    guzel ama!!!. yazdıklarımın devamı bağlantıtda sorun olduğunun kanıtı işte bir turlu yazmak istedıklerımı tek mesajda yazamadım.Anlayacağınız Yatırım yapmadan once kurulu olan duzeni bir bakıttırın.GERCEKTEN İNTERNETİ KULLANAMIYORUZ.Ve bir türlü de sesi mi duyuramıyoruz.Sayın yetkılıler verdiğiniz haberın okunup ilgi goreceğını duşunuyorsanı doğrudur bu gercekten iyi bir proje ama bu İNTERNET BAĞLANTI ÇİLESİ ni de LÜTFEN HALLEDİN.SAYGILAR.Yolbaşı Beldesi Midyat Mardin den Ali Tunç
    Cevapla
  • Ali TUNÇ 17 yıl önce Şikayet Et
    çok guzel ama!!!!. sayın yetkililer çalışmalarınız iyi güzelde hali hazırda ki interneti kullanamıyoruz biz şuan.bir intenet sayfası açalım diye bir saat bilgisayar başında bekliyoruz.internet olsa zırt pırt gelip gidiyor tam anlamıyla çile yaşatıyor.Siz akıllısınız ben size akıl vermek gibi etmiyeyim zaten haddim değil.En başta kurulu olan düzeni halledin bir tadilattan bakımdan geçirin ondan sonra internet evi mi kuracaksız sitesini mi yapacaksanız yapın çünkü gercekten yapacağınız !!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Golcü sahneye çıktı! Trabzonspor deplasmanda 3 puanı kaptı
Emeklilikte gün kuralı değişiyor! Milyonlarca kişiye büyük müjde