OpenAI duyurdu... iOS için ChatGPT yayında!

OpenAI, ChatGPT'nin iOS platformu için yayınlandığını duyurdu. Şu anlık sadece ABD'de yayınlanan uygulamanın yakın bir zamanda daha fazla ülkede yayınlanacağı belirtiliyor.

OpenAI duyurdu... iOS için ChatGPT yayında!
OpenAI duyurdu... iOS için ChatGPT yayında!
GİRİŞ 22.05.2023 12:48 GÜNCELLEME 22.05.2023 12:48

Yapay zeka şirketi OpenAI, ChatGPT programı için iOS uygulamasını yayınladı.

Şirket yazılımı Perşembe günü sosyal medya aracılığıyla duyurdu.

Şirket, "iOS için ChatGPT uygulamasıyla tanışın!" diye yazdı. Şirketin yayınladığı duyuruda "ABD'de yayındayız ve önümüzdeki haftalarda başka ülkelere de yayılacağız." şeklinde bilgi de yer aldı.

DAHA FAZLA ÜLKEDE YAYINLANMASI BEKLENİYOR

Uygulama şu anda sadece ABD'de yayında olup ilerleyen günlerde diğer ülkelerde de yayınlanması bekleniyor. Ayrıca uygulama AppStore'da ücretsiz bir şekilde indirilebilir olsa da kullanıcıların ek özellikleri kullanabilmesi için aylık 20 dolar ek ödeme yapması gerekecek.

Ayrıca uygulamanın ilerleyen günlerde farklı ülkelerde sunulmasının yanı sıra Android platformuna da geleceği düşünülüyor.

KAYNAK: HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meteoroloji il il uyardı: Metrekareye tam 100 kg yağmur düşecek
Altın için iki farklı senaryo! Uzman isimden yeni rekor tahmin...