Elon Musk Wall Street Journal'i yine yalanladı!

Tesla CEO'su Elon Musk Pazartesi günü yaptığı açıklamada Suudi Arabistan'ın Krallık'ta bir üretim tesisi kurulması konusunda şirketle görüşmelerde bulunduğuna dair haberleri yalanladı.

Elon Musk Wall Street Journal'i yine yalanladı!
Elon Musk Wall Street Journal'i yine yalanladı!
GİRİŞ 19.09.2023 10:23 GÜNCELLEME 19.09.2023 10:23

Elon Musk, Wall Street Journal'da dün yayınlanan Tesla'nın Suudi Arabistan'da elektrikli araç fabrikası kurmak üzere görüşmelerde bulunduğu iddia edilen habere ilişkin açıklamada bulundu.

Musk, X hesabında söz konusu haberin ekran görüntüsünü paylaşarak "WSJ'den tamamen yanlış bir haber daha" ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TESLA'NIN BİR SONRAKİ FABRİKASINI TÜRKİYE'DE KURMASINI ÖNERMİŞTİ

Tesla'nın yeni fabrikası için arayış içerisinde olduğu bir dönemde, önceki gün Elon Musk New York'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tesla'nın 7'nci fabrikasını Türkiye'de kurması için çağrıda bulundu.

Yaz aylarında Musk, İtalya Başbakanı Meloni ve Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile bir dizi görüşme gerçekleştirmişti. Tesla'nın yöneticileri ise yine aynı dönemde İspanya ve Hindistan'a temaslarda bulunmuştu.

Bu görüşme trafiğine rağmen Tesla henüz yeni fabrikası için yer seçiminde bulunmadı.

Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Muhabiri
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

İstanbul'da yaşayan Ekrem Öztürk, 2021 yılında Medya ve İletişim bölümünden mezun oldu. Uzun süre kendi alanında metin yazarlığı yapan Öztürk, şu an Haber7.com'da "Muhabir - Editör" olarak görev yapmaktadır. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmakta ve bu değerleri meslek hayatında da ön planda tutmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ahmed Şara'nın tarihi ziyareti manşetlerinde! Hangi gazete nasıl gördü?
Ege Denizi'ndeki deprem fırtınasıyla ilgili Naci Görür'den uyarı: Eğer yırtılma olursa...