Selçuk Bayraktar duyurdu! Genelkurmay Başkanı Gürak'tan sürpriz ziyaret

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, savunma sanayii devi yerli ve milli Baykar'ın, Çorlu’daki AKINCI Uçuş Eğitim ve Test Merkezi'ni ziyaret etti.

GİRİŞ 18.05.2024 03:25 GÜNCELLEME 18.05.2024 08:45
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak'ın,  Baykar'ın Çorlu’daki AKINCI Uçuş Eğitim ve Test Merkezi'ni ziyaret ettiğini açıkladı.

'KENDİLERİNE VE BERABERİNDEKİ HEYETE TEŞEKKÜR EDERİZ'

Ziyarete ilişkin resmi X hesabından paylaşımda bulunan Bayraktar, "Genelkurmay Başkanımız Orgeneral Sayın Metin Gürak, Çorlu’daki AKINCI Uçuş Eğitim ve Test Merkezimizi ziyaret ederek güncel çalışmalarımızı yakından inceledi.

Ziyaretlerinden dolayı kendilerine ve beraberindeki heyete teşekkür ederiz." dedi.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • Hasan 1 ay önce Şikayet Et
    Böyle on tane bilemedin 20 tane daha damat olsa süper olurdu. Rabbim sayılarını artırsın inşallah.
    Cevapla
  • Türk 1 ay önce Şikayet Et
    Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin..
    Cevapla
  • İsmail Hakkı 1 ay önce Şikayet Et
    Allah Askerimize ve ona destek veren kahramanlarımıza kuvvet versin. Herbir görevliye sivil asker ayrı ayri binlerce teşekkür
    Cevapla
  • ali şahin 1 ay önce Şikayet Et
    yerli,milli ve damat desek.
    Cevapla
  • TFX KAAN 1 ay önce Şikayet Et
    Ordu masonların emrinde değilse içimiz rahat. Allahım bugünleri gösterdiği için huzurluyum. Orduna güvenim tartışılmaz. Allahım İslamın son karakolunu Vatan sevdalısı gecesini gündüzüne katan kişiler ile daha mükemmel hale gelmesini nasip etsin inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den çok sayıda ile sağanak yağış uyarısı!
BM'den son dakika 'Arakanlı Müslümanlar' çağrısı: Endişe duyuyoruz!