Apple'dan iPhone'a bomba özellik!

iOS 18 ile birlikte gelen yenilikler arasında, kullanıcıların kaybolan veya hasarlı fotoğraflarını kurtarabilme özelliği de bulunuyor...

Apple'dan iPhone'a bomba özellik!
Apple'dan iPhone'a bomba özellik!
GİRİŞ 18.07.2024 07:05 GÜNCELLEME 18.07.2024 09:03
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış
 
 
 

Apple'ın her yıl düzenlediği Dünya Geliştiriciler Konferansı'nda (WWDC) iOS 18 ile birlikte birçok yeni özellik tanıtıldı.

Yeni özelliklerin en dikkat çekici olanı ise iPhone'lara gelecek yapay zeka özellikleri oldu.

Şimdilerde ise Apple'ın tanıtımda bahsetmediği yeni bir özellik ortaya çıktı. Bu özellik, Fotoğraflar uygulamasına "Kurtarılanlar" isimli yeni bir klasör getirecek.

iPhone kullanıcılarına 'eyvah' dedirten hata düzeltildi!iPhone kullanıcılarına 'eyvah' dedirten hata düzeltildi!

iPhone'lar oyun konsoluna dönüşüyor! Yeni sürümü yayınlandı...iPhone'lar oyun konsoluna dönüşüyor! Yeni sürümü yayınlandı...

BİM Aktüel 19 Temmuz 2024 Kataloğu Yayınlandı! Smart drone, şişme bot, katlanır şezlong, çocuk havuzuBİM Aktüel 19 Temmuz 2024 Kataloğu Yayınlandı! Smart drone, şişme bot, katlanır şezlong, çocuk havuzu

KAYBOLAN VEYA HAZARLI FOTOĞRAFLAR GERİ GELECEK

Apple, bu özelliğin daha önce kaybolan veya hasar gören fotoğraf ve videoları tespit edip bulabileceğini ve bunları Fotoğraflar uygulamasındaki yeni "Kurtarılan" albümde gösterebileceğini söylüyor.

Apple, iOS 18, iPadOS 18 ve macOS Sequoia'ya güncelleme yaptığınızda, cihazınızın kurtarılabilir fotoğraf ve videoları otomatik olarak tarayacağını belirtiyor.

Kurtarılan (Recovered) albümü, yalnızca cihazınıza kaybolan veya hasarlı fotoğraf ve video varsa çıkacak. Aksi taktirde seçenek olarak görünmeyecek.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Emekli 41 1 ay önce Şikayet Et
    Bizde bu kafa olduğu sürece daha çok sürünürüz millet olarak.Çoçuğundan büyüğünde herkesin elinde bir ıphone var.
    Cevapla
  • Servet 1 ay önce Şikayet Et
    Buda kısacası şu anlama geliyor apple herşeyinizi elinde tutuyor yani sildiğiniz kaybılmuyor
    Cevapla
  • Kamu Mühendisleri 1 ay önce Şikayet Et
    657 ye tabi Devlet Kamu Mühendisleri ne olacak ? Büyükşehir Belediyesindeki Temizlik personeli yeni başlayan kamu mühendisinden yüksek maaş alıyor. 5 adet Mühendislik Meslek Kanunu yasalaşmalıdır
    Cevapla
  • Ersin 1 ay önce Şikayet Et
    Ne kadar üstün özellik de olsa boykot ediyoruz
    Cevapla
  • Cskn 1 ay önce Şikayet Et
    Şu telefonun reklamını yapmayın lütfen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli Haham'dan skandal sözler! Filistinli esirlere tecavüz eden askerleri savundu
Paris 2024'e Türkiye damgası! Millilerimizden 28 madalya