Microsoft 365: Tüm uygulama ve hizmetler kurtarıldı

Microsoft 365, küresel yazılım sorunundan etkilenen tüm Microsoft 365 uygulamaları ve hizmetlerinin kurtarıldığını duyurdu.

GİRİŞ 19.07.2024 20:00 GÜNCELLEME 19.07.2024 20:21
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Microsoft 365'in küresel yazılım sorunu için çözüm çalışmalarına ilişkin güncel durumu paylaştığı açıklamasında, "Uzun bir izleme süresinin ardından, sorunun hafifletildiğini ve daha önce etkilenen tüm Microsoft 365 uygulamalarının ve hizmetlerinin kurtarıldığını belirledik." ifadesi kullanıldı.

Microsoft'a siber güvenlik hizmeti sağlayan CrowdStrike'ın sistemlerindeki aksaklık sonrası işletmeleri etkileyen küresel yazılım sorunu, bugün dünyanın birçok bölgesinde hayatı olumsuz etkilemişti.

KAYNAK: AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 22
  • Aksaçlı 1 ay önce Şikayet Et
    Bu bir güncelleme değildi günceleme bahaneydi bir deney yapıldı yarın çok daha büyük planları var herşey bunların elinde
    Cevapla
  • Ertuğrul 1 ay önce Şikayet Et
    Bir tercüme de benden dünya internet ağında toplanan veriler ağ üzerinde iz birakmayacak şekilde yedeklemesi yapıldı(kurtarıldı). Yeni bir guncelleme yapılmadan neyi duzelttiler! Neden İsrail'de bu problem yaşanmadı!
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    DEMEKKİ NEYMİŞ DÜNYA ABD,YE MUHTAÇ
    Cevapla
  • Fehmi 1 ay önce Şikayet Et
    Dünyayı bunlar yönetiyor banka sektörü bunlarda yazılım bunlarda yapay zeka biyolojik deneyler vs herşeyin ipi bunların elinde. ABD de İnsanlar yönetici seçer yöneticileri bunlar kontrol eder
    Cevapla
  • ayhan 1 ay önce Şikayet Et
    bir hafta önce iş yerinde kullandığımız bilgisayar da aynı sorun yaşadık bilgisayar cımız son gelen güncellemeleri silince duzeldi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası'ndan enflasyon açıklaması: 'Ana eğilimi değişmedi'
Otizimli çocuğa saldırdılar! Bakanlıktan konuya ilişkin açıklama geldi