WhatsApp'ta sohbetler artık daha kolay! "Listeler" özelliği ne zaman gelecek?

Dünyada yaygın olarak kullanılan çevrimiçi sohbet platformu WhatsApp'a düzenli olarak güncelleme geliyor. Yeni gelecek "Listeler" özelliği ile kişileri ve grupları farklı listelere ekleyip sohbetlerinizi kolayca yönetebileceksiniz.

WhatsApp'ta sohbetler artık daha kolay! "Listeler" özelliği ne zaman gelecek?
WhatsApp'ta sohbetler artık daha kolay! "Listeler" özelliği ne zaman gelecek?
GİRİŞ 03.08.2024 13:44 GÜNCELLEME 03.08.2024 13:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

2014 yılında Meta'ya katılan WhatsApp, dünyada en yayın kullanılan çevrimiçi sohbet platformudur. Uygulama kullanıcı deneyimini iyileştirmek için düzenli olarak güncelleme yayınlıyor. 

Yakın zamanda duyurulan bilgiye göre WhatsApp'a "Listeler" özelliği geliyor. Bu özellik WABetaInfo tarafından Android sürümünün beta kısmında bulundu.

LİSTELER ÖZELLİĞİ NE ZAMAN GELECEK?

WhatsApp'a listeler özelliğinin ne zaman geleceği henüz resmi olarak açıklanmadı. WABetaInfo'da yer alan bilgilerde WhatsApp'ın Android sürümünde bu özellikle beta olarak kullanılıyor. 

Bu özellik uygulamada listelerin grupları ve kişileri daha iyi yönetmeyi sağlayacak.

Kısacası WhatsApp'ta size özel listeler oluşturabileceksiniz. Bu duruma örnek verecek olursak bir listede iş arkadaşlarınız, bir listede yakın arkadaşlarını öteki listede ise aileniz olacak. Böylelikle istediğiniz sohbetlere daha rahat ulaşabileceksiniz.

WhatsApp tarafından konuya dair resmi açıklama yapılmamıştır.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • burhan 1 ay önce Şikayet Et
    Olumlu olur
    Cevapla
  • Erkin 1 ay önce Şikayet Et
    Whatapp kullanma, haberini yapma. Siyonist Zuckerberg pisliğinin uygulamasıdır bu. Instagram ile birlikte silin. Yerli uygulama bip var. Bip kullanın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MSB duyurdu: Bir şehidimiz var!
Narin Güran'ın ablasıyla ilgili kan donduran iddia