Samsung Galaxy S24 FE gerçek görüntüsü ortaya çıktı!

Samsung, uygun fiyatlı amiral gemisi modeli Galaxy S24 FE’yi piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Samsung Galaxy S24 FE gerçek görüntüsü ortaya çıktı!
Samsung Galaxy S24 FE gerçek görüntüsü ortaya çıktı!
GİRİŞ 31.08.2024 16:38 GÜNCELLEME 31.08.2024 16:38

Cihaz, en son olarak ABD'nin FCC sertifikasyon listesinde ortaya çıktı ve bu sayede teknik özellikleri ve lansman tarihi hakkında önemli detaylar gün yüzüne çıktı. Ayrıca, FCC belgelerinde yer alan ilk gerçek görüntüsü de sızdırıldı.

Galaxy S24 FE neler sunuyor? FCC kayıtlarına göre, Samsung Galaxy S24 FE ABD pazarında SM-S72U model numarasıyla piyasaya çıkacak. Sertifikalar, cihazın 5G, LTE, GSM gibi hücresel teknolojilerin yanı sıra WiFi 6E, Bluetooth ve NFC gibi kablosuz bağlantı standartlarını desteklediğini doğruluyor.

Bunun yanı sıra, cihazın 9W maksimum çıkış gücüyle kablosuz şarj sunacağı ve ters kablosuz şarj özelliğiyle diğer cihazları da şarj edebileceği belirtildi. FCC raporunda yer alan görüntüler, tasarımı da ortaya koyuyor; Galaxy S24 FE, yuvarlatılmış köşelere sahip düz bir ekranla gelecek.

162 mm x 77,3 mm boyutlarında olması beklenen cihazın kalınlığı ise henüz netlik kazanmadı. Daha önceki sızıntılar, cihazın 120Hz AMOLED ekran ve telefoto lens içeren üçlü arka kamera sistemiyle geleceğini ortaya koymuştu.

Galaxy S24 FE’nin Samsung Exynos 2400 işlemcisi ve 8GB RAM ile donatılacağı öne sürülüyor. Ayrıca, cihazın IP68 sertifikasıyla toz ve suya karşı dayanıklı olması bekleniyor. Android 14 tabanlı One UI 6.1.1 işletim sistemi üzerinde çalışacak olan telefonda, ISOCELL HP3 50 megapiksel sensör yer alacak.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi’nde yüksek lisans Eğitimini tamamladı. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlendi. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü olarak katılan Öner, şu anda Haber7.com'da Yayın Koordinatörü olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Üniversite öğrencilerinin geldiği ilçede nüfus patlaması yaşandı: Yüzde 100 arttı
Narin Güran cinayeti soruşturmasında son dakika gelişmesi!