Steam'de 6 oyun ücretsiz oldu! Kütüphaneye eklemek için son fırsat

Steam'de 6 oyun ücretsiz oldu. Aksiyon dolu nişancı oyunlardan bağımsız oyunlara birçok yapımı ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Steam'de 6 oyun ücretsiz oldu! Kütüphaneye eklemek için son fırsat
Steam'de 6 oyun ücretsiz oldu! Kütüphaneye eklemek için son fırsat
GİRİŞ 17.09.2024 09:38 GÜNCELLEME 17.09.2024 09:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Son zamanlarda oyun fiyatlarında artış oldu. Oyun satın almak istemeyenler ise platformların (Steam, Epic Games vb.) ücretsiz olarak kullanıcılarına sunduğu oyunlara yöneliyor. Dijital Çevrimiçi oyun mağazası Steam'i indirip kütüphanenizde sonsuza kadar tutabileceğiniz 6 oyunu sizler için haberimizde derledik.

STEAM'DE 6 OYUN ÜCRETSİZ OLDU

Third person (üçüncü şahıs) türündeki Omeda Studios tarafından geliştirilen Predecessor oyunu Steam'de ücretsiz. Bu oyunda FPS aksiyonu ile MOBA stratejisi aynı anda kullanılabiliyor. Oyunda 35'ten fazla kararkter var ve aralarından istediğinizi seçebiliyorsunuz. Duvarlardan geçen mermiler, rakiplere roket yağdırmaya kadar değişen farklı türlerde yetenekleriniz olacak. Oyunu Steam'den ücretsiz kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ayrıca Tek oyunculu ve çevrimiçi PVP, çarpraz platform çok oyunculu gibi özellikleri var. 

Oyunun linki için tıklayınız

FPS türünde oyunları sevmiyorsanız ve birinci şahıs kamerasında oyunlar size daha çok cazip geliyorsa bu oyun tam size göre. HELIX Games tarafından geliştirlen Roswell Ranch adlı nişancı oyununda, bir çiftlik evini dünya dışı tehditlerden koruyoruz.
Çoğu Oyunsever bu oyunun komik yapısını beğeniyor. Bazıları ise tekrarlayan ara sahnelerden memnun değil.

Oyunun linki için tıklayınız

Bir diğer oyun ise Neon Fever. Beam Boys tarafından geliştirilen Neon Fever adlı oyun, doğruluğun her şey olduğu bir arena nişancı oyunu olarak biliniyor. Oyunu ücretsiz olarak Steam platformundan oynayabilirsiniz. Eşli ve PVP modu vardır.

Oyunun linki için tıklayınız

QuadCom Interactive’in geliştirdiği sıra tabanlı strateji türündeki SOF: Enemy from the Future oyunu bir diğer ücretsiz oyun kategorisinde yer alan yapımlar arasında. Bu oyun oyuncular arasında genellikle X-COM ile kıyaslanıyor. Oyunun grafikleri ve kullanıcı arayüzleri hakkında genellikle olumlu eleştiri yapılmış.

Oyunun linki için tıklayınız

Strategeion Studios tarafından geliştirilen Xenowars: Set Sail oyunuda aynı şekilde Steam'de ücretsiz. Oyunda uzaylı bir ana gezegenini keşfeden bilim insanları, mutantla ve askerler arasında seçim yapaak Dünya'yı kurtamak için savaşıyorsunuz.

Oyunun linki için tıklayınız

FPS türündeki Project Zero adlı oyunu Steam kütüphanenize ekleyebilirsiniz. BeginnerGames tarafından yapılan oyunda maç başına 16 oyuncuya kadar çıkabilen klasik bir nişancı oyun deneyimi sunuyor. Team Death Match, Capture The Flag gibi modlarıyla FPS deneyiminizi çeşitlendirebilirsiniz.

Oyunun linki için tıklayınız

Yukarıda bahsettiğimiz oyunları Steam platformundan ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Enes 3 gün önce Şikayet Et
    Hepsi beleşti zaten a
    Cevapla
  • Efe 2 gün önce Şikayet Et
    Nasıl yani
    Cevapla
  • Arda 4 gün önce Şikayet Et
    Zaten bedava olan oyunları bedava oldu diyerek göstermek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'in Lübnan'daki siber saldırısı 'lityum pil' tehlikesini gözler önüne serdi!
Ukrayna-Rusya savaşında beş askeri üs yerle bir: 50'den fazla asker öldürüldü