Selçuk Bayraktar: Bu vatanın bir evladı olarak büyük mutluluk yaşıyorum

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı'nda Milli Teknoloji Hamlesi'nin güçlenerek büyümesine tanık olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

GİRİŞ 23.10.2024 13:17 GÜNCELLEME 23.10.2024 13:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Avrupa'nın en büyük sanayi kümelenmesi olan SAHA İstanbul'un düzenlediği SAHA EXPO, İstanbul Fuar Merkezi'nde (İFM) gerçekleştiriliyor.

120’den fazla ülkeden 1478 firmanın katıldığı fuarda şirketler teknolojilerini sergiliyor.

Selçuk Bayraktar, SAHA EXPO ziyaretine ilişkin X'teki paylaşımında, "Ülkemize katma değer katan, uluslararası savunma, havacılık ve uzay sanayi fuarı SAHA EXPO'yu ziyaret ettim. Bu vatanın mühendis bir evladı olarak, Milli Teknoloji Hamlesi'nin güçlenerek büyümesine tanık olmanın mutluluğunu yaşıyorum." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, 6 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığının (SSB) destekleriyle düzenlenen fuar, Anadolu Ajansının global iletişim ortaklığında 26 Ekim'e kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.
 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Rabbım yar yardımcınız olsun inşallah.
    Cevapla
  • Alp Arslan 6 saat önce Şikayet Et
    Bizde seninle GURUR DUYUYORUZ ASLAN PARÇASI...Senden ve seni yetiştirenkardeşlerin dahil ANNE BABANDAN ALLAH RAZI OLSUN İLMİNİZİ ARTTIRSIN İNŞAALLAH.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan Tataristan'da! Tarihi görüşmeler
Narin dereye böyle götürülmüş! 130 kamera incelendi, son görüntüleri ortaya çıktı