Haftanın yazılımları

Windows Media Player ve Winamp seçenekleri arasında gidip gelmekten bıktınız ve çok daha fazlasını sunacak çoklu ortam oynatıcılar mı istiyorsunuz? O zaman bu programlar tam size göre...

Haftanın yazılımları
Haftanın yazılımları
GİRİŞ 05.07.2010 20:00 GÜNCELLEME 05.07.2010 20:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Winamp, Windows Media Player veya BSPlayer. Bu yazılımlar, PC tarihine işlenecek kadar başarılı ve kullanışlı olsalar da, kullanıcılar, haklı olarak daha fazlasını talep ediyorlar. MP3'leri, TV dizilerini, filmleri, onlarca farklı videoyu indirebilen ve bunları şık arabirimler ve yüksek görsellikle birleştiren ilginç yazılımları teknoloji sitesi ShiftDelete.Net editörleri,biraraya getirdi.

 

Ziggy TV

Ziggy TV ile film, MP3, torrent dosyalarını ve daha nicesini indiririp PC'nizde işleyebilirsiniz. Ödüllü yazılım, Gnutela ve BitTorrent araçları ile tam uyumlu. Bu ortaklık sayesinde, canlı yayında onlarca multi medya dosyasını, indirme yapmadan izleme fırsatı elde edebiliyorsunuz. iTunes Import özelliği sunması, iPad, iPhone ve iPod sahiplerinin kesinlikle hoşuna gidecektir. Windows'larla kardeş kardeş geçinip, ücretsiz olmasıyla kalbimizi bir kez daha kazanan Ziggy TV'ye, bu satırlara tıklayarak sahip olabilirsiniz.

 

 

JLC's Internet TV

JLC Internet TV, binlerce ücretsiz TV kanalı arasında turlayıp, internet televizyonculuğunun en keyif verici ve seçkin örneklerini sunuyor. Kanalları oylamak veya diğer kullanıcıların oylarını inceleyip, iyinin en iyisini belirlemek mümkün. Tüm Windows sistemleriyle uyumlu olan yazılım tamamen ücretsiz. Siz de JLC Internet TV'yi kullanmak isterseniz, bu bağlantıya tıklamanız kafi.

 

Diğer programlara ulaşmak için tıklayınız

:: Çoklu ortam dosyalarınız için hangi yazılımı tercih ediyorsunuz?

SDN - http://shiftdelete.net

 

YORUMLAR 1
  • yusuf artun 14 yıl önce Şikayet Et
    lütfen dikat. verdiğiniz programlar vürüslü efendim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Narin Güran'ın son durumu! Amca neden tutuklandı? Soruşturmada cesetsiz cinayet tartışması
Gantz: Netanyahu halka yalan söyledi