Samsung, Galaxy S4'ün fotoğrafını paylaştı

Samsung'un 14 Mart'ta New York'ta düzenleyeceği bir etkinlikle tanıtacağı Galaxy S4'e ait bir fotoğraf Samsung'un Twitter hesabı üzerinden paylaşıldı.

Samsung, Galaxy S4'ün fotoğrafını paylaştı
Samsung, Galaxy S4'ün fotoğrafını paylaştı
GİRİŞ 12.03.2013 09:15 GÜNCELLEME 12.03.2013 16:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Paylaşılan bu fotoğrafla, ayın 14'ünü 15'üne bağlayan gece Türkiye saati ile gece 1'de tanıtılacak telefonunun neye benzeyeceğini biraz olsun görmüş oluyoruz.

Telefonu tam olarak göstermek isteyemen Samsung, karanlığın hakim olduğu bir fotoğraf paylaştı. Ancak üst kısmı az da olsa görünen S4'ün selefi Galaxy S3 gibi yuvarlak hatlara sahip olduğunu görünüyor. Ayrıca cihazın görüntü itibariyle Çinli forumda paylaşılan fotoğraflardaki ürüne benzediğini söyleyebiliriz.

Resmin tamamını görmek için bür kaç gün daha beklemek gerekiyor...

Fuat.oner@haber7.com

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • Selahaddin 11 yıl önce Şikayet Et
    saçmalık.... ucundan göstermişler de sanki uzaylı gösteriyorlar.bildiğimiz telefon işte.10 tane mühendisimizi bir odaya kapatsak her türlü imkanı versek,iyi bir maaş versek bunları bu oyuncakları ona katlayacak cihazlar üretiriz.herşeyimiz var ama stratejimiz yok.
    Cevapla
  • HAYRULLAH DOĞAN 11 yıl önce Şikayet Et
    samsung android kullanıcalarına uyarımdır, yine sorun ?. Yaklaşık 5 aydır Samsung, Galaxy Note 2 kullanıyorum, 2 gün önce 1 mt mesafen düşürdüm camı çatladı... ve şimdi cam değişimi için "550-600 TL gibi nerdeyse bir samsung s3 mini" fiyatı istiyorlar servisler sırf camı için... ve garantiye girmiyormuş.. bide kasko saçmalığı varmış, budurumda oda işe yaramıyor ama, kısacası bu telefonlarda en önemli kısım camı.. diğer özelliklerine sözüm yok... herşey güzel.. bu telefonları alanlar camına dikkat etmeli.. yada üretici firma camın önüne özel bir koruyucu cam koymalı... direkt ilk darbeyi önleyebilmek için.. kılıf, cam koruma jelatini filan hepsi hikaye... alıcılarına uyarı...
    Cevapla
  • ZiyaretÇi 11 yıl önce Şikayet Et
    yine plastik yine plastik. bu samsung akıllanacağa benzemiyor. bu gidişle apple her zaman bir gömlek üstte olur. bu telefon yılın fiyaskosu olucak.
    Cevapla
  • furkan demir 11 yıl önce Şikayet Et
    Android alacaklar için iyi bir telefon olacağa benziyor. Yalnız htc butterfly, xperia z gibi telefonlarda geliyor piyasa iyice kızışacak. Yalnız bu android telefonlarda ne kadar ram de artırsanız gene de belli bir süre sonra yavaşlama oluyor gibi geldi bana. 1 gb lık iphone 5 donmuyor ama bunlar donuyor. Bakalım ne olacak?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
NATO'da flaş ayrılık! ABD ve Avrupa'ya uyarı! Son dakika çağrı yaptı: Türkiyesiz...
236 yolculu Londra uçağında panik anları! Çantadaki cihaz patladı!