Tıp öğrencisinin unutamayacağı soru

'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasının dünkü bölümünde Kenan Işık'ın karşısına geçen bir isim de tıp öğrencisi Mert Sızman oldu. Sızman'ın kısa sürede elenmesine sebep olan soru ise sosyal medyada dalga konusu oldu.

GİRİŞ 04.04.2013 14:12 GÜNCELLEME 04.04.2013 15:04
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yarışmanın hemen başında ilk 3 soruya doğru cevap veren Sızman, aynı başarısını 4 soruda gösteremedi. ''Park yeri levhası, genellikle hangi şekildedir? ' sorusuna yanış cevap veren Sızman elenmekten kurtulamadı. Kenan Işık 'ın karşında sadece 3 dakika kalabilen Sızmaz izleyenlerde hayal kırıklığı yarattı. Sızmaz, gösterdiği bu performans ile yarışmaya erken Veda eden üniversite öğrencilerinin son örneği oldu.

YORUMLAR 6
  • Devrim ALCALI 11 yıl önce Şikayet Et
    NE VARKİ BUNDA HABER OLSUN TORBA DOLSUN. Gayet normal bende zannettim ilk soruda gitti....
    Cevapla
  • nevzat ipek 11 yıl önce Şikayet Et
    iki fark... bir anlam.. arkadaşlar inanın bir yarışmacıya branşı ile alakalı bir soru geldiği zaman ben dua ediyorum bilsin diye. Belkide birileride dua ediyor bilemesin de rezil olsun diye. Benim de branşımla alakalı bi kolay soru çıksa bende bilemesem yerin dibine girerim karizma alaşağı olur. Fakat bizler birilerini yerin dibine girsin diye beklememeliyiz.
    Cevapla
  • isa çevik 11 yıl önce Şikayet Et
    utanın. Doktora kininizden tıp öğrencisini bile kıskanıyorsunuz , aşağılamaya çalışıyorsunuz, yazıklar olsun size!
    Cevapla
  • ahmet guven 11 yıl önce Şikayet Et
    vah nesil ah nesil. bu zamanlarda üniversite yaşlarında olan nesil başına çok şey gelmiş büyük bir değişime tanıklık etmiş bir nesil ancak bundan sonra doğduğunda internet olan, cep telefonu zaten icat edilmiş bir nesil geliyor ki onlar gerçekten gümbür gümbür geliyor
    Cevapla
  • Skywolf 11 yıl önce Şikayet Et
    Bugüne kadar 15.000 i geçen tıp öğrencisi gördünüz mü?. Göremezsiniz, zira yarışmanın amacı, aa bakın nasıl patır patır tıp öğrencisi eliyoruz diyerek yarışmanın izlenirliğini artırmak...Eski bir taktik ve her daim işe yarar.Adama göre soru soruyorlar bu da ikinci gerçek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lübnan'da panik sürüyor! Askerler şüpheli cihazı patlattı
Cenaze töreninde patlama anları... Lübnan'da ikinci siber saldırı