Zaman gazetesi yazarları canlı yayında atıştı

Zaman gazetesi yazarları Etyen Mahçupyan ve Mümtaz'er Türköne katıldıkları canlı yayın programında gündeme ilişkin görüşlerini bildirdiler.

GİRİŞ 18.02.2014 23:15 GÜNCELLEME 20.02.2014 00:55
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

CNN Türk ekranlarında canlı olarak yayınlanan 5N1K programının bu akşamki konukları Zaman gazetesi yazarları Mümtaz'er Türköne ve Etyen Mahçupyan'dı. Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtlayan iki yazarın zaman zaman ters düştükleri görüldü.

"MÜMTAZ'ER SİYASETÇİ OLDU SON DÖNEMDE" 

Özellikle Türköne'nin AK Parti hakkındaki yorumlarından sonra Mahçupyan'ın "Ben Mümtaz'er Türköne'nin Türkiye'yi doğru okuduğunu sanmıyorum. Mümtaz'er kendi kavgasının içinden okuyor bence şuanda. Mümtaz'er bir siyasetçi oldu bence bu son dönemde" demesi ikili arasında küçük çaplı bir atışmaya sebep oldu. Törköne de "Bu bir yorum değil, bu bir itham" diyerek Mahçupyan'a cevap verdi.

YORUMLAR 27
  • Adnan T. 10 yıl önce Şikayet Et
    Al birini vur otekine. Ucude ayni dusunceye sahipler,al birini vur otekine.degismezler.
    Cevapla
  • Bekir z. Çelik 10 yıl önce Şikayet Et
    Keşke siyasetçi olsaydı. Sayın Mahçupyan Türköne siyasetçi olsaydı keşke. Siyasetçi değil darbeci olmuş. Baksana Ak Parti kapatılmalı diyen kim?
    Cevapla
  • Abdullah Öz 10 yıl önce Şikayet Et
    FG ,Mehdi görülüyor The Cemaat tarafından.... FG Mehdiyse,biz yandık...FG Mehdi değilse onlar yandı...30 Mart akşamı, Mehdilik iddiasında bulunanların alayı (gelmiş geçmiş) karizmayı çizdirecek...
    Cevapla
  • adam turk 10 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKÖNE ZATEN SİYASET PROFÖSÖRÜ DEĞİL Mİ. evet uç çıkışlı birisi, aşırılıkları var, iyi niyetli ise türkiyeden başka gayesi yoksa bütün zıt ve uç fikirlerine saygımız var,hükümeti eleştirebilir doğru yada yanlış tahminlerde bulunabilir, bizim korkumuz işin özünde satılmışlık varmı yokmu ona bakarız, varsa birgün açığa çıkar,cemaat bu tartışmada yanlış kulvarda koşuyordu, bizim tahlilimizde yanlış olabilir, dersaelerdeki ülkenin yediği kazığı, türkiyedeki inançlı hükümetleri devirme planlarının her yollu işletildiği bir devirde müslüman kardeşlerimizi hezimette görmek istemezdik,uyardık dinlemediler,hükümet düştüğünde yerine her kim düşünülüyorsa düşünülsün sadece karmaşa gelecekti, o yüzden kötü hükümet karmaşadan iyidir, dövene elsiz,sövene dilsiz, tokat atılıyorsa öbür yüzümüzü dönecektik meğer 17 aralık tokatı hazırlanırmış, sn türköne tespitleriniz doğruysa bile katılmıyoruz çünkü yanlış
    Cevapla
  • celalettin koyuncu 10 yıl önce Şikayet Et
    Mümtazer sana yazık. Yazıklar olsun sana.Daha dün hiç böyle konuşmuyordun.O ermeni adamdan utan utan..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
FED'in faiz kararı sonrası piyasaların tepkisi: Altını nasıl etkiler?
Lübnan'da telsizlerin patlatılması sonrası ASELSAN'dan bomba paylaşım!