BBP'liler Kırca ve Show TV'yi protesto etti

Büyük Birlik Partisi (BBP) üyeleri, Show TV önünde toplanarak yayınlarında kendilerine yer vermediği gerekçesiyle Ali Kırca'yı protesto etti.

GİRİŞ 22.05.2011 13:47 GÜNCELLEME 22.05.2011 13:47
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Büyük Birlik Partisi (BBP) üyeleri, Show TV önünde toplanarak yayınlarında kendilerine yer vermediği gerekçesiyle Ali Kırca'yı protesto etti. Ağızlarını bantlayan partililer basın açıklamasının ardından olaysız dağıldı.

BBP'lilerin eylemi Show TV'nin Levent'teki binası önünde gerçekleşti. Televizyon binası önüne gelen partililer, Ali Kırca'nın resimlerini açarak, ellerinde 'Ali Kırca konuşsun, biz susuyoruz' yazılı döviz taşıdı. Grup adına basın açıklaması yapan BBP Milletvekili adayı Bayram Karacan, "Bütün basın mensuplarına bir çağrıda bulunmak istiyoruz. Bizler bu siyasi faaliyetleri yaparken kolaylıkla yapmıyoruz. Biz devletin imkanlarından yararlanarak siyaset yapmıyoruz. Biz arkamıza holdinglerin yardımını alarak siyaset yapmıyoruz. Biz teşkilat mensubu arkadaşlarımızın çoluk çocuklarının rızıklarından kestikleri paralarla siyaset yapıyoruz. Dolayısıyla bu durum bizim çok zorumuza gidiyor. Ağırımıza gidiyor.Buradan bütün genel yayın yönetmenlerine uyarı gönderiyoruz. Bu adaletsizliğe son verin, eşitsizliğe son verin. Lütfen bizi ötekileştirmeyin." dedi.

Konuşmasının ardından Karacan da ağzını bantladı. Partililer daha sonra ellerindeki Ali Kırca resimlerini televizyon binasının demir parmaklarına astı. Eylem olaysız sona erdi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 9
  • alper soykan 13 yıl önce Şikayet Et
    Ali Kırca. Büyük birliği yok sayarak proğramlar yapan şahsı kınıyoruz
    Cevapla
  • Timur 13 yıl önce Şikayet Et
    **. majestelerinin medyasına çıkın onuda mı yaptırmıyorlar..?
    Cevapla
  • G.Aparan 13 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler Büyük Birlik. medyanın yandaşlığını sukunetleriyle protesto eden BBP mensuplarını tebrik ediyorum. iktidar tekelindeki medyayı, etki altındaki haberleri istemiyoruz. hem tepkilerindeki saygınlıktan hemde kanayan yaraya parmak bastıkları için takdir ediyor ve destekliyorum.
    Cevapla
  • Mutlu DERİN 13 yıl önce Şikayet Et
    Boykot yapan kardeşlerim,. Bir zamanlar sizlerle aynı safta yer almıştım ama BBP yönetiminin rahmetlik başkanımın hesabını sormak yerine katilleriyle referandumda işbirliği yapması, tabanın bu yönetime sahip çıkması beni BBP den kopardı. Yuvaya dönmüş bir ülkücü olarak size sesleniyorum Kanal7, Stv, Tgrt gibi kanalların önündede eylem yapın sesimizi duyurmuyorsunuz diye. Nitekim oralardada sizin sesiniz çıkarılmıyor yapmazsanız samimiyetinizi sorgulamak durumunda kalırım.
    Cevapla
  • ayhan 13 yıl önce Şikayet Et
    seyreden varsa bu kianallari iyi düsünsün. bu kanallari hala seyreden varsa neye hizmet ettigini iyi düsünsün.. bu kanallari izleyerek bu kanallarin reklam almalarini ve palazlanmalarini saglayarak muhafazakar kesim üzerinde daha fazla baski ortami yaratilmasina yardim etmis olursunuz.. bunun da hesabi mahserde görülür.. kim zerre kadar hayir islerse mükafatini görür. kimde rezze kadar ser islese cezasini görür.. herkez Allah yolunda neyin hayirli neyin ser oldugunu iyi tartsin yaptigina da dikkat etsin.. bu savas hak ile batilin savasi dir...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İmamoğlu, 891 bin kişinin hakkına nasıl geçti? Kitapçıklar ortaya çıktı
İçişleri'nden Discord operasyonu! Hepsi evinden alındı