BDP'li Önder canlı yayında ateş püskürdü

Ülke TV'ye telefonla bağlanan BDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, depremin ikinci günü Van'a gitmek yerine terörist cenazesine katıldığı iddiaları hakkında çok sert konuştu.

GİRİŞ 28.10.2011 23:59 GÜNCELLEME 28.10.2011 23:59
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Ülke TV ekranlarındaki Sıra Dışı programında BDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in bazı internet sitelerinde yer alan haberleri gündeme geldi. Sırrı Süreyya Önder'in Van depreminin ikinci gününde Van'a gitmek yerine terörist cenazesine katıldığı iddiaları programda tartışma konusu oldu.

Programda terörist cenazesine katıldığı iddiaları üzerine adının geçtiğini öğrenen Sırrı Süreyya Önder yolda olmasına rağmen yayına telefonla bağlandı. Yayına bağlanan Önder, kendisinde telefonunun bulunduğunu belirttiği Ahmet Kekeç'i bu iddiaları arayıp sormamasından dolayı eleştirdi. Vefat eden 20 yaşındaki kız yeğeninin cenazesi için Adıyaman'da bulunduğunu belirten Sırrı Süreyya Önder, "Allahtan korkun, ne zaman bu kadar zalimleştiniz, hangi ara bu kadar imansız oldunuz siz, nasıl bu kadar peşin hükümle konuşuyorsunuz" diyerek yayındaki isimlere tepki gösterdi.

İşte Sırrı Süreyya Önder'in yayına bağlandığı dakikalar..

KAYNAK: (HABER7)
YORUMLAR 45
  • efe 12 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar yalakalık tiksinti verici. yazık ülke tv ye.sırrı imansızlar dedi onlar yarabbi şükür dediler.şimdi bunlar şahsiyetli birisimi.
    Cevapla
  • van baskalem 12 yıl önce Şikayet Et
    eleştirenlere.... tamam sayın sırrı süreyyyayı ve bdp lileri eleştiriyorsunuz anlıyorum peki 6 ay öncesine kadar erçiş belediye başkanı olan ve şimdide akp milletvekili olan fatih çiftçiye neden eleştiri yapmıyorsunuz. erçişin büyük bir bölümü yıkıldı ve sayın çiftçi uzun dönem erçiş belediye başkanlığı yaptı ve neden bu binalara izin verdi veya kendisinden önce yapılıpta kendi döneminde yıkım kararı almadığı binalar hakkında neden eleştirilmez. yanlış anlaşılmasın aynı konudaki eleştirim van belediyesi için de geçerli. hem akp hem bdp ve bundan önceki belediyelerde söz sahibi olan siyasi partiler de bu işte suçludurlar. trafik polisi nasıl kurallara aykırı hareket eden sürücü-yayaları uyarıp ceza veriyorsa belediyeler ve ilgili kurumlarda sorunlu-kaçak binalara ceza vermelidirler. herkes elini vicdanına bırakarak nerde hata yaptığını görmesi lazım.
    Cevapla
  • hilal71 12 yıl önce Şikayet Et
    sayın irfan aşuk. ben de sizleri kutlarım.samimiyetinizden de hiç şüphem yok.ama yalnız siz,ben,o,şucu,bucu değil bütün türkiye elinden geleni yaptı.geri kalmış bir ülkede yardımlar nasıl olursa burda da o kadar oldu.ancak ben yine ısrarla söylüyorum.ilk gün ve 2.gün çok önemli.ekmek te olsa bir pet su da olsa elden ulaştırmak gerek.çünkü ilk günlerde uzaklardan ikinci-üçüncü ellerle gönderilen yardımlar gerçek sahiplerine ulaşmıyor.bu gölcükte de kaynaşlıda da böyleydi.vanda da böyle oldu.inşallah bir daha böyle afetler olmazda o ilk günlerin sıkıntısı hiç yaşanmaz.tekrar herkese selamlar.iyi akşamlar.
    Cevapla
  • hilal71 12 yıl önce Şikayet Et
    sayın irfan aşuk. nick name mime aldanma.bu sitede ben de uzun zamandır yorum yazmıyordum.ama bilenler bilir.kürt kardeşlerimizin hakları ve istekleri için ne kadar müspet şeyler düşünürdüm.taa ki depreme kadar.dedim ya 3.5 günde çok şeyler gördüm çok şeyler yaşadım.bunların bir kısmını dün yine bu sitede paylaşmak istedim ama editörler yayınlamadı.biz oraya insanlık için gitmiştik.hiçbir din.dil.ırk ayırtetmeksizin.ama orada da senin yorumlarının benzeri insanlarla karşılaştım.güneydoğu illerinden birinden gelen ve hasta taşıyan 112 ambulansına "sizi buraya bdp mi yoksa sağlık bakanlığımı gönderdi" diye soranları gördüm.çok üzüldüm.oysa hepimiz insandık ve oraya koşulsuz gitmiştik.neyse inşallah editör bunu yayınlar.selametle kalın kardeşim.iyi akşamlar.
    Cevapla
  • tuncay tezel 12 yıl önce Şikayet Et
    AKLIMA ŞU GELDİ, FİRAVUN DA SIKIŞINCA ALLAH ADINI AĞZINA ALMIYOR MU?. Münafıklar böyledir. Zorda kalınca dinden bahsetmeyi iyi bilirler. Öylesine aklıma geldi işte birden..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyada siber güvenlik endişesi! Kırmızı düğme alarmı - Gazete manşetleri
Lübnan'da telsizlerin patlatılması sonrası ASELSAN'dan bomba paylaşım!