Gangnam dansı yapan köpek!

Yetenek Sizsiniz'de Gangnam dansı yapan Cash adlı köpek, görenleri şaşkına çevirdi.

GİRİŞ 01.03.2013 10:02 GÜNCELLEME 01.03.2013 17:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarında yayınlanan Yetenek Sizsiniz yarışmanın dün gece yayınlanan bölümüne"Gangnam Dansı" yapan Cash isimli köpek damgasını vurdu. İrem ve köpeği Cash, izleyicileri ve jüriyi şaşırtan bir gösteriye imza attı.

"BU SENE DE KÖPEK BİRİNCİ OLURSA.."

Cash ip atladı, sahibiyle birlikte Gangnam Dansı yaptı. İrem ve köpeği Cash 'in "Gangnam Dansı" yaptığı anlarda ise stüdyoda coşku tavan yaptı. Sevimli köpek Cash sahibi ve eğiticisi İrem ile birlikte yaptığı Gangnam Style dansı görenlerin ağzını açık bıraktı. "Hülya Avşar bu sene de köpek birinci olursa ne yaparız bilmem" diyerek geçen senenin birincisi olan köpeğe gelen eleştirilere gönderme yaptı.

YORUMLAR 3
  • vedat 11 yıl önce Şikayet Et
    yazık. acun itten köpekten birinci cıkarmaya alıştı bu itide birinci yapsın orada yarışan insanlar itle köpekle bir tutup aynı sahnede yariştıran bu zihniyet ve şuri üyeleri kınıyorum
    Cevapla
  • dedeadem 11 yıl önce Şikayet Et
    Vaybe ite bak . Nasıl bir it ya helal olsun neler yaptı hayvan :D
    Cevapla
  • mert 11 yıl önce Şikayet Et
    yazik böyle zihniyetlere. tamam o köpek iyi ziplayabiliyor ve sahibinin hosuna gitmek icin herseyi yapar. ama köpeklerin en cok büyük derdi dizleri, kalcalari ve belleri. bu köpek bu gidisle cok cabuk diz problemi ve sirt problemi yasayacak gibi. sirf böyle zihniyetlilerin gönüllerini eglendirmek icin. sadakatli köpekleri istismar etmemek gerek. bu zulümdür. simdi anlamazsin ama bir kac yil sonra o köpekcik bunun acilarini cekecek. 15 yil yasayacagina belki en fazla 9 - 10 yil yasar bu gidisle.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hamlesi PKK'yı kilitledi! Mustafa Karasu: ABD de önleyemez!
ABD Alaska'ya asker gönderiyor