Ambulans ile otomobil çarpıştı: 5 ölü

Denizli’nin Çal İlçesi girişinde hasta taşıyan ambulans ile otomobil çarpıştı.

Ambulans ile otomobil çarpıştı: 5 ölü
Ambulans ile otomobil çarpıştı: 5 ölü
GİRİŞ 20.03.2012 09:03 GÜNCELLEME 20.03.2012 09:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Denizli'de ambulansla otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Çivril Devlet Hastanesi'nde tedavi gören 2 yaşındaki Mert Aydoğan'ın durumunun ağırlaşması üzerine Denizli Devlet Hastanesi'ne sevk edilmesi kararlaştırıldı.

Hastayı ve annesini alarak Denizli'ye hareket eden Hüseyin Akkaya'nın (41) kullandığı 20 D 3316 plakalı ambulans, Denizli-Çivril karayolu Çal kavşağında Cemal Ertürk (35) yönetimindeki 20 L 1103 plakalı otomobille çarpıştı.

Alev alan ambulanstaki Mert Aydoğan, annesi Türkan Aydoğan ile sürücü Hüseyin Akkaya yanarak hayatını kaybetti. Diğer sürücü Ertürk ile yanında bulunan Arif Dökmetaş da öldü. Ambulansta bulunan doktor Mehmet Özer, sağlık teknisyeni Barış Eren ile otomobildeki Fatma Nur Yılmaz, Selda Yılmaz ile Uyar Aydoğan yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • ahmet yılmaz 12 yıl önce Şikayet Et
    ŞOKTAYIM. pazar günü bir yakınımı ziyaret için çivrile gittim .yanımda teyzem vardı,rahatsızlanınca çivril devlet hastanesine götürdük.bir ara hastane bahçesine çıktım gözüme ambulans takıldı uzun uzun incelemiştim.biraz bakımsızdı.şöför bölümünde oksijen yazılı bir levha dikkatimi çekti,sigara içilmez yazıyordu.telefonla öğrendiğime göre ambulans çarpışma esnasında alev almış ve şöför yanarak can vermiş.tahminim oksijen tüpü çarpışma esnasında patlayarak alev aldı.eğer tahminim gibi ise o tüpün aracın farklı bir yerinde olması gerekirdi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den son dakika kuvvetli yağış uyarısı!
Macron'dan Netanyahu'ya çağrı: Zamanı geldi