Bursa

Dediğim dedik çaldığım düdük diyen sürüye şok ceza!

16:44 02 Ekim 2024 7 Yorum Var
Dediğim dedik çaldığım düdük diyen sürüye şok ceza!

Bursa'da sokak üzerinde drift atan otomobil sürücüsüne 58 bin 187 lira ceza kesildi.

Olay, merkez Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobil sürücüsü kavşak üzerinde dakikalarca drift attı. Çevrede bulunan vatandaşların uyarısına da aldırış etmeyen sürücü, drift atmaya devam etti.

Hem kendi canını hem de kavşaktan dönmek isteyen diğer sürücülerin canını tehlikeye atan sürücü daha sonra hızla bölgeden uzaklaştı.

Görüntülerden plakayı tespit eden Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, E.B. isimli şahsa 58 bin 187 lira idari para cezası kesti.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • Hadi 1 gün önce Şikayet Et
    En 6 ay hapis verin aracına da el koyun bakın daha yapar mı
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • uğur 1 gün önce Şikayet Et
    sadece para cezası yeterli değil. zaten ceza şahsa yazılıyor onuda ödemiyorlar muyaneye satışa engel değil diye 3ay yada 6 ay araç trafikten men edilip otoparka çekilmeli + para cezası daha caydırıcı olur diye düşünüyorum
    Cevapla
  • memo 1 gün önce Şikayet Et
    kaldırımda 10 kişiyi öldürsen bu kadar ceza almazdın, sizin cezanız batsın. ne kadar saçma bir orantı, halbuki cinayet en büyük suçtur. ülkeyi fetö yönetiyor, işte kanıtı.
    Cevapla
  • Abdullah 1 gün önce Şikayet Et
    Bu kepazeliği yapanlar, yaptıkları ilkelliğin zaten para cezasına tabi olduğunu biliyorlar sanırım.
    Cevapla
  • aras16 1 gün önce Şikayet Et
    Çok iyi olmuş elinize sağlık o kadar şımardılar ki şu araçların arkalarında kocaman salon hoparlörleri olan 5000 wat amfi taktırıp gündüz gece demeden yüksek seste müzik çalanlara da en az 10.000 den başlayıp yukarı doğru cezalar yazılsa hatta hapis cezası da verilsin para yetmez bak o zaman kalıyor mu magandalar
    Cevapla
  • anda 1 gün önce Şikayet Et
    uyuyan memurlara duyuru olsun ama ne kadar arasakta gelip iki laf edip gidiyorlar ve milletin evini açık hapshaneye çeviren bu magandalar bildiklerini okuyor.
    İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.