Adana

TOGG'un sedan modelini görenler gözyaşlarına engel olamadı

11:24 03 Ekim 2024 13 Yorum Var
TOGG'un sedan modelini görenler gözyaşlarına engel olamadı

TOGG'un sedan modeli T10F, ilk kez Adana'da düzenlenen TEKNOFEST 2024'te sergilenirken bazı vatandaşlar bu anlar karşısında gözyaşlarına mani olamadı.

Türkiye'nin yerli otomobili olan TOGG, özellikle T10X modeliyle dikkat çekmişti. C segmentindeki ilk akıllı otomobil T10X'in ardından yine aynı sınıfta ve sedan kullanıcılarının da beklentilerini karşılayacak şekilde tasarlanan ikinci akıllı araç T10F, RWD (standart menzil arkadan itiş), RWD (uzun menzil arkadan itiş) ve çift motorlu olmak üzere üç farklı teknik ve iki farklı donanım özelliğiyle pazara çıkacak.

T10F'in 0-100 km/s hızlanması 4,6 saniye çift motorlu AWD (dört çeker) versiyonu ise 530 kilometreye varan bir menzil sunacak olan T10F, TEKNOFEST Adana'da ilk kez görücüye çıktı.

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören TOGG T10F modelinin 2025 yılı içerisinde önce Türkiye'de sonra Avrupa pazarında kullanıcılarla buluşması bekleniyor. TOGG kullanıcısı Zeynel Abidin Topal, yeni modeli anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

"TENEKELERİN İÇİNDE GEZERDİK"

Eskiden araba alabilmek için sıra beklediklerini belirten Zeynel Abidin Topal, “Bu araba yeni model. Çok güzel. Ben şu an TOGG kullanıcısıyım. Ben memnunum. Kullanan herkeste çok memnun. Türk malı olduğu için tercih ettim. Biz neler gördük. Tenekelerin içinde gezdik. Biz araba alabilmek için sıralara girip beklerdik. Turgut Özal ve Recep Tayyip Erdoğan geldi araba geldi. Bu yerli otomobilin yapılması ömre bedel. Ben ilk alanlardan biriyim. Gurur duyuyorum. Yapanlardan vesile olanlardan Allah razı olsun.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

13 Yorum Var
  • konuk 53 dakika önce Şikayet Et
    görüntüsünü güzel buldum yakından görmek isterim.
    Cevapla
  • Öğretmen 2 saat önce Şikayet Et
    Hala tenekeye biniyoruz, çünki TOGG alacak paramız yok...Yaş 52 arabam punto
    Cevapla
  • Selim 1 saat önce Şikayet Et
    Zihniyet meselesi. Araba bahane.
    İlk beğenen sen ol
  • ebusaid 3 saat önce Şikayet Et
    Clio ya da micra boyutlarında 400 km menzilli ve daha ekonomik bir araç?? Şehir içi kullanılacak. Bekliyoruz. 1250 civarı olsa sıfır araba alacak herkes kuyruğa girer.
    Cevapla
  • nusrettin 3 saat önce Şikayet Et
    ülkemize ve milletimize hayırlı ve uğurlu olsun. kıskananlar çatlasın..
    Cevapla
  • adil öner 4 saat önce Şikayet Et
    80 yılı heba edilmiş bir ülke.hayır yapamayız abd batı veriri bizzim aklımız onlar kadar değil.evet aaa sakın siz otomobil yapmayın hazırı daha ucuz kaliteli.bu kafa artık yok çok şükür
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.