Acun Ilıcalı'nın mest eden Başbakan Erdoğan anısı

Beyaz TV'de ekrana gelen Usta'nın Hikayesi belgeselinde ünlü şovmen Acun Ilıcalı başına gelen ilginç bir olayı anlattı.

GİRİŞ 04.09.2013 09:22 GÜNCELLEME 04.09.2013 09:37
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan'ın katılımıyla canlı yayında ekrana gelen Usta'nın Hikayesi belgeselinde Acun Ilıcalı Yunanistan gezisinde bir taksicinin Başbakan Erdoğan için övgü dolu sözlerle bahsettikten sonra 'Buradan adaylığını koysa kazanır' dediğini belirterek bunu bir Yunanlı'dan duymanın gurur verici olduğunu belirtti.

ADAYLIĞINI KOYSA SEÇİLİR

İşte şovmen Acun Ilıcalı Yunanistan ziyaretinde başına gelen ilginç olay:

"Bir gün Yunanistan'da taksiye bindim. Taksici bana 'Erdoğan, Erdoğan diye seslendi. Bende evet bizim Başbakanımız dedim. Taksici döndü bize Erdoğan buradan adaylığını koysa seçilir dedi. Bugün dünyada bu noktaya gelmiş olmamız bir Yunanistanlı'nın bunu söylemesi benim için bir gurur kaynağı olmuştur."

YORUMLAR 5
  • Haydar Kolcu 11 yıl önce Şikayet Et
    BU AVRUPADA BİLBORTLARDA'Kİ RESİMLER.. dünya liderler zirvesi için avrupanın bazı başkentlerinde bulunan bilbortlardaki resimler obam+merkel+recep tayyip erdoğan bu resimler yunanlı taksicinin söylediğini daha'da perçinlemiyormu.fransa-ıspanya-italya-hollanda-belçika-lüksemburk-portelkiz ve ingiltere liderleri bu resimlerde yok. işin garibi bizdeki chp olsun mhp olsun diğer liderler bu resmi görmüyorlar dahası görmek istemiyorlar.bakar kör bunlar oresimler avrupada yaşayan vatandaşlarımızın dahi göğsünü kabartırken bir içeridekilere bakın.rahmetli atatürk rahmetli menderes rahmetli özal rahmetli erbakanı şimdide erdoğan'ı tarih ve millet kalbine yazdı bir defa silinmesi mümkün değil raspa ile kazıyıp zampara ile silmeye çalışsalar dahi selimezler.bunları milletin allah razı olsun deyip gmönül köşelerine koydular bir kere.allah ölenlere rahmet eylesin kalanı'nada uzum ömürler versin.
    Cevapla
  • GOK YELELİ AGOP 11 yıl önce Şikayet Et
    ONA DÜNYA HAYRAN. Bahçeli-Kılıçdaroğlu diğer parti başkanı liderimsi insan evlatlarını Diyarbakır karpuzu gibi çatlatan acun ılıcalı anısıdır :))
    Cevapla
  • turgut1 11 yıl önce Şikayet Et
    erdoğanı bize verin biz size 367 milletvekilini verelim demişti. sanırım bosnalılar demişti...gezi olaylarında kadir kıymet bilmezler çıkınca yurt dışından böyle bir teklif gelmişti..
    Cevapla
  • hasan yılmaz 11 yıl önce Şikayet Et
    ilginç bir anı. eminki kılıçdaroğlu yunanistandan aday olsa seçilmez,tek bir oy bile alamaz..aynı şey emin olun ki, devlet bahçeli,inönü,türkeş,demirel,özal için de geçerli olacaktır.
    Cevapla
  • Cemil Beyazıt 11 yıl önce Şikayet Et
    Gel de . Chplilere anlat ama anlamazlar...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek açıkladı: 3 kalemde vergi artışı düşünmüyoruz
Milli sporcu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı evine davet etti