Ünlü sanatçı Sinan Akçıl'dan Melek Mosso ve Merve Dizdar'a tepki!

Ünlü sanatçı Sinan Akçıl, Melek Mosso ve Merve Dizdar'ın büyük tepki toplayan açıklamalarına cevap verdi.

GİRİŞ 12.06.2023 06:40 GÜNCELLEME 12.06.2023 09:37
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Sinan Akçıl, “Güzel ülkemizi sınıfın ispiyoncu çocuğu gibi, dünyaya şikayet etme duygusundan vazgeçmek gerekiyor. Sorunları tartışarak içeride çözelim.” dedi.

Merve Dizdar Cannes Film Festivali'nde, Melek Mosso ise Power Türk Müzik Ödülleri'nde yaptıkları ödül konuşmalarında tepki çeken açıklamalarda bulunmuşlardı.

Bu açıklamalara ilk tepki aktör Tamer Karadağlı'dan gelmişti.

Merve Dizdar

Tamer Karadağlı, Merve Dizdar'ın açıklamaları için şu ifadeleri kullanmıştı:

"Kendisi Fransa'nın yıllarca işgal ettiği Cezayir için de aynı şeyleri düşünüyor mu? Cezayirli kız kardeşleri için de geçerli mi söyledikleri? (Çünkü ödülü Fransa'da alıyor) Ya da çocukları zorla dağa kaçırılmış Diyarbakır Anneleri için geçerli mi söyledikleri? Yurtdışında böyle bir ödül alırken onu bu ödüle taşıyan bu ülkenin okulları, bu ülkenin televizyon kanalları. Hele ki en popüler işi TRT'de yayınlanan dizisi. Şimdi en popüler işini devletin kanalında yapıp, milyonların kalbini kazanıp para kazanıp sonra yurtdışında böyle önemli bir ödül alıp devletini, ülkesini ilk fırsatta şikayet etmesi bana doğru gelmiyor..."

Sinan Akçıl

"GÜZEL ÜLKEMİZİ DÜNYAYA ŞİKAYET ETME DUYGUSUNDAN VAZGEÇİN"

Benzer bir tepki Sinan Akçıl'dan da geldi. Sinan Akçıl, Melek Mosso'nun açıklaması üzerinden şu ifadeleri kullandı:

"Güzel ülkemizi sınıfın ispiyoncu çocuğu gibi, dünyaya şikayet etme duygusundan vazgeçmek gerekiyor. Sorunları tartışarak içeride çözelim."

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 51
  • Mehmet Memiş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu iktidarı kötülemezsen ülke aleyhine konuşmazsan ödül vermezler nokta
    Cevapla
  • İhsan Yaşar 1 yıl önce Şikayet Et
    Mosso da dizdar da verilen emri yerine getiriyor emir seni ödül verenlere hoş görünmek için ülke neymiş önemli mi değil Diyarbakır anneleri çocukları için nöbet tutarmiş yok Avrupa ülkeleri türk çocukları ellerinden alıp yabancı ailelere verirmiş önemli mi dağa kaçırılan 12 yaşındaki kız veya erkek çocuklarına tecavüz edilirmis yok önemli değil hdpkk ve pkk ya bir laf söyleyebiliyor mu
    Cevapla
  • Gulce gass 1 yıl önce Şikayet Et
    Def edin bu sinsi hain insan müsveddeleri ni
    Cevapla
  • İnsan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sınıfın ispiyoncu çocukları
    Cevapla
  • FEA 1 yıl önce Şikayet Et
    Neresi güzel bizim ülkemizin günde kaç kadın öldürülüyor az bile söylüyorlar o eleştiri yapanlar kıskanıyorlar kendileri beş para etmezler yarasi olan gocunur
    Cevapla
  • Admin 1 yıl önce Şikayet Et
    Sıkıştınızmı konuyu saptırıyorsunuz bu ülkenin ekmeğini yiyip karnı tıka basa doluncada vatan haini gibi ispiyon et biriniz kanlandı değilmi
    Cevapla
  • Murat76 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim kadınlar öldürülsün diyor. Konu bu değil, konu Ak Partililere ağır küfür edilmesini bayraklaştırması, ülkesini şikayet etmesi. Kadına şiddetin en fazla olduğu yer Fransa. İnanmıyorsan araştır. Kız çocuklarını pkk dağa kaldırıyor, tecavüz ediyor, katil olarak yetiştiriyor. Bunları da söylesin o zaman. Devletine saldırmak ne zamandan beri ilericilik oldu?
    Cevapla
  • İstanbullu 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok bilmiş varlıklar bir defa da şu çok beğendiğiniz ülkelerde yapılan insan hakkı ihlallerini istatistikleri ile bir öğrenseniz, bakın her türlü ölüm, taciz tecavüz adam kaçırma sayılarını bizim ülkemizle karşılaştırın. Beğendiğiniz ülkelerde çocuk seks mafyalarının sayılarına bir bakın ne kadar çocuk seks işçisi olarak çalışıyor birde bunları dile getirin. Kompleksli hastalıklı ruhlar.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Google açık dostum, istersen Londra, Stockholm, ve Amsteedam rakamlarıyla İstanbulu bi kıyasla. Tabii İstanbulun nüfusunun da bu üçünün nüfusundan fazla olduğunu unutmadan.
    Cevapla
  • LEVENT erdoğan 1 yıl önce Şikayet Et
    Almanya ab de de her gün kadinlar öldürulüyor HANZO
    Cevapla
  • Atakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Açsınlar kafesini hakettiğin ülkede yaşa bağlayan yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den, İran'a Rusya uyarısı! Tahran'dan jet hızında yanıt! Tüm ülkelere çağrı
'Çevreci' Şahan Gökbakar fena yakalandı! Villası kaçak çıktı! Yıkım kararı