Demet Akalın'ın kuzenini köpekler parçalamış! ‘2 evlat annesiz kaldı’

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, kuzenini köpeklerin parçaladığını açıkladı.

Demet Akalın'ın kuzenini köpekler parçalamış! ‘2 evlat annesiz kaldı’
Demet Akalın'ın kuzenini köpekler parçalamış! ‘2 evlat annesiz kaldı’
GİRİŞ 19.06.2024 18:25 GÜNCELLEME 19.06.2024 18:25
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Başıboş köpeklerle ilgili tartışmalar devam ederken ünlü şarkıcı Demet Akalın'dan flaş bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Demet Akalın, yakın zamanda kuzenini köpeklerin parçaladığını söyledi.

Türkiye'de başıboş sokak köpekleri ile ilgili hayvan severlerin mücadelesi devem ederken, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) de yeni bir yasa üzerinde görüşmeler devam ediyor. 

"2 EVLAT ANNESİZ KALDI"

Yakın zamanda 2 çocuk annesi kuzeninin sabah yürüyüşü yaparken köpeklerin saldırısı sonucu hayatını kaybettiğini açıklayan Demet Akalın, "2 evlat annesiz kaldı" ifadesini kullandı.

Köpek saldırısı sonucu yaralanan Tunahan'ın videosunu alıntılayan Demet Akalın, sabah yürüyüşü yapan büyük kuzeninin köpeklerin saldırısı sonucu öldüğünü açıkladı. Demet Akalın'ın paylaşımına 400'den fazla yorum geldi.

İşte o paylaşım: 

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 50
  • vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu barınaklar belediye sorumluluğunda, sokak köpekleride bu barınaklarda bakılıyor.. Bu sokak köpekleri belediyelerin sorumluluğunda.. Aşı yapıp küpe takıp salınmamalı
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Çocuklarımı yalnız başına hiçbir yere gönderemiyorum. Dışarı çıkartamıyorum. Her an her yerden bir köpek çıkabilir diye biz bile korkar hale geldik. Çözün kardeşim bu sorunu çözün. Ama öyle ama böyle.
    Cevapla
  • Kafkasyali 1 hafta önce Şikayet Et
    Öncelik insan olmalı.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Buna sen başla hemen . Çocukları parçalıyor vahşi hayvanlar engellemeyelim bir de besleyelim mi? Hiç bir canlının hayatı bir insandan daha değerli olamaz.
    Cevapla
  • Gerçekler 1 hafta önce Şikayet Et
    Hayvansever adı altında gereksiz olarak oksijen tüketerek ülkeye zarar getiren bu alçaklardan kurtulmak için önerim şudur bunlara karşı darp yaralama hatta daha ötesinde olabilecek her müdafanın TCK dan muaf tutulması gerekiyor bunlardan yana olan hakim savcı vb görevlileri ifşa edin çocuklarına kadar bilinsin sokağa çılmaya cesaret istesin bakın bakalım ortada problem kalıyor mu?
    Cevapla
  • Hacı 1 hafta önce Şikayet Et
    Ağır ol seni adam sansınlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden adaylıktan çekilirse kimler aday olacak? İsimler gelmeye başladı
Tarım Kredi Kooperatif Market'te temmuz ayına özel yeni indirimli ürünler