Yargıtay: Tatlıses hapis cezasını çeksin!

Silahlı saldırı sonucu yaralanan ve tedavisi için gittiği Almanya'dan dün Türkiye'ye gelen İbrahim Tatlıses’e dönüş yolunda Yargıtay’dan kötü haber geldi.

Yargıtay: Tatlıses hapis cezasını çeksin!
Yargıtay: Tatlıses hapis cezasını çeksin!
GİRİŞ 03.06.2011 06:15 GÜNCELLEME 03.06.2011 06:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yargıtay, tedavisini tamamlayıp Almanya’dan dönen İbrahim Tatlıses’in çeteden aldığı 1 yıl 10 aylık cezasının ertelenmemesini istedi.

Mart ayında uğradığı silahlı saldırı sonucu başından yaralanan ve tedavi amacıyla Almanya’ya giden sanatçı İbrahim Tatlıses dün Türkiye’ye dönerken, ünlü sanatçıya dönüş yolunda Yargıtay’dan kötü haber geldi.

Yargıtay, çete davasından 1 yıl 10 ay hapis cezası alan ancak cezası ertelenen sanatçı İbrahim Tatlıses ile Alişan’ın ‘cezasının ertelenmemesi gerektiğini’ belirterek kararı bozdu. Toprak operasyonu kapsamında açılan çete davasında İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi’nde sanatçı İbrahim Tatlıses, Alişan gibi isimlerin yargılandığı 42 sanıklı davada geçtiğimiz yıl karar çıkmıştı. Mahkeme, Tatlıses ve Alişan’ı ‘örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek’ suçundan 1 yıl 10 ay 15 gün hapisle cezalandırmış, İbrahim Tatlıses ve Alişan’ın suç işlemeyeceklerine yönelik mahkemede olumlu kanaat oluştuğunu belirtilerek cezayı ertelemişti.

Türkiye Gazetesi

YORUMLAR 1
  • Trust Me, Im an Engineer 13 yıl önce Şikayet Et
    hmm. neden milletvekili olmak istemesinin nedeni ortaya cikmis gibi duruyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ekonomi üzerindeki sis bulutları dağılırken…
Bakan Şimşek 'Dünyada yeni trend' deyip, açıkladı: Yapay zekaya yatırım artacak!