Defne'nin kesin ölüm nedeni

Defne Joy Foster'ın ölüm nedeninin astım, alkol ve ilaçlar olduğu ortaya çıktı.

Defne'nin kesin ölüm nedeni
Defne'nin kesin ölüm nedeni
GİRİŞ 03.06.2011 13:04 GÜNCELLEME 03.06.2011 13:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yaklaşık 4 ay önce hayatını kaybeden sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'ın ölüm nedeni Adli Tıp raporuyla kesinleşti.

Aylardır süren incelemelerin sonucunda hazırlanan raporda, ''Astım, alkol ve ilaçlar reaksiyon oluşturarak müşterek nedenle ölüme neden olmuş'' ifadesi yer aldı.

Adli Tıp Kurumu Başkanı Doçent Doktor Haluk İnce “İlaçları kanında bulduk, içkiyle birleştiğinde kalbi durdurabileceği sonucuna ulaştık'' dedi.

Adli Tıp Kurumu’nun Defne Joy Foster'a ilişkin hazırladığı rapor, savcılığa gönderilecek. 32 yaşındaki Defne Joy Foster, 2 Şubat'ta İstanbul Caddebostan'da arkadaşı Kerem Altan'ın evinde hayatını kaybetmişti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • DuruYoRum 13 yıl önce Şikayet Et
    Öyle demeyin alkol her derde deva imiş!. Valla ben alkolun insanın yaşam kalitesini ve performansını düşürmekten başka bir işe yaradığına şahit olmadım.
    Cevapla
  • necmi 13 yıl önce Şikayet Et
    alkol ve ilaçlar. alkol ve ilaçlar demiştik entel takım ayaklanmıştı nasıl öyle dersiniz o pırıl pırıl bir insan diye ahanda bu da kapak oldun
    Cevapla
  • Ahmet Yılmaz 13 yıl önce Şikayet Et
    aydınlar. Toplumda aydın geçinen gafillerin bir numaralı aksesuarlarından olan içkinin, insanlara nasıl haince kafakol çektiği ni görünüz ve bundan ibret alınız.Ama nerde; bu bir kere inanç meselesi ya az kalsın onu unutuyordum;bunun için önce imanlı olmak gerekiyor değilmi?.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Antalya'da tartışmalı pozisyon! Eski hakemler 'penaltı' dedi
Meteoroloji'den İstanbul için sağanak uyarısı: Saatler kaldı!