Barış Manço'nun ilk kez yayınlanan videosu

CNBC-e ekranlarında yayınlanan bir video görüntü Barış Manço'nun ev halini ilk kez ekranlara taşıdı. Barış Manço'nun en doğal halinin ilginç görüntüleri:

GİRİŞ 08.02.2013 17:17 GÜNCELLEME 08.02.2013 19:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

CNBC-e'de yayınlanan Melda Yücel'in sunduğu Finans Cafe programı Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço henüz 3 yaşındayken evinde çekilmiş görüntüleri ekranlara taşıdı. Görüntülerde Barış Manço annesiyle birlikte masada yemek yiyen oğlu Doğukan'a oyuncak arabasını göstererek, "Araban çalışıyor mu Doğukan diye soruyor. Masada Manço'nun küçük oğlu Batıkan'a da annesi yemek yedirirken görülüyor.

Barış Manço, eşi Lale Manço'ya kendi aracının motorunun çalışmadığını söylüyor ve dışarıda kaputu açılmış aracında bir şeyler yaperken görüntü veriyor.

Finans Cafe programının stüdyo konuğu olan Doğukan, babasına ait bu özel görüntüleri izleyicilerle paylaştı., Benim için çok özel görüntüler diyen Doğukan, otomobil merakının babasından geçtiğini söylüyor. Manço, "Keşke babamla bu otomobil konusunda hayallerimi gerçekleştirebilseydim" diye yarım kalan hayallerini ve babasına duyduğu özlemi de dile getirdi.

YORUMLAR 2
  • minber 11 yıl önce Şikayet Et
    adam gibi adam. hani derlerya on numara adam gerçekten öyleydi rahmetli herkese her kesme saygısı vardı asla hakaret etmezdi çok medeni bir insandı alah rahmet etsin
    Cevapla
  • ahmet demokra 11 yıl önce Şikayet Et
    barış ağbey. barış manço hakkın rahmetine kavuştuğunda be çok ağlamıştım.ruhu şad olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
FED'in faiz kararı sonrası piyasaların tepkisi: Altını nasıl etkiler?
Polonya'nın yardımına Bayraktar SİHA yetişti