Tüpün patlama anı kamerada!

Antalya'da, dört katlı bir apartmanın son katında çıkan yangında patlama meydana geldi. Patlamanın itfaiye erinin havadan müdahalesinden önce meydana gelmesi bir faciayı önledi.

GİRİŞ 18.12.2011 13:19 GÜNCELLEME 18.12.2011 13:19

Antalya'da, dört katlı bir apartmanın son katında çıkan yangında patlama meydana geldi. Patlamanın itfaiye erinin havadan müdahalesinden önce meydana gelmesi bir faciayı önledi. Yangın, Kepez İlçesi Santral Mahallesinde dört 4 katlı bir apartmanda çıktı. Hasan Harmankaya'ya ait binanın 4. katında evde kimsenin bulunmadığı esnada dumanlar yükselmeye başladı.

Çevreden geçenler, evden çıkan dumanlar üzerine alt katta bulunan Mehmet Harmankaya'ya ve itfaiyeye haber verdi. Elektrik kontağından çıktığı ileri sürülen yangın kısa sürede çatı katını sardı. Evin son katında çıkan yangın, çatının ahşap olması nedeniyle daha da büyüdü. Yanan evin içerisinde bulunan mutfak tüpünün patlamasıyla yangın daha da hızlandı.Patlamanın itfaiyenin havadan müdahalesinden önce meydana gelmesi olası bir can kaybını önledi.

İtfaiye patlamadan kısa bir süre sonra merdiven yardımıyla yangına müdahale edebildi. Yaklaşık 20 dakikada kontrol altına alınan yangın sonrası ev kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. Patlama anının amatör bir kamera tarafından saniye saniye kaydedildiği belirtildi.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Lübnan'da panik sürüyor! Askerler şüpheli cihazı patlattı
En fazla askere sahip Müslüman ülke açıklandı! Türkiye kaçıncı sırada?