Kurtlar Vadisi'nin akıbeti belli oldu

Show TV, Kurtlar Vadisi Terör dizisinin yayınlanması ya da yayından kaldırılması konusunda son noktayı koydu. Dizinin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

Kurtlar Vadisi'nin akıbeti belli oldu
Kurtlar Vadisi'nin akıbeti belli oldu
GİRİŞ 15.02.2007 13:50 GÜNCELLEME 11.09.2017 16:54

Show Tv ve Pana Film yetkilileri, Kurtlar Vadisi Terör dizisinin yayınlanıp yayınlanmaması konusunda son noktayı koymak üzere toplandı. Toplantıda Kurtlar Vadisi'nin bu akşamki bölümünün yayınlanmasına karar verildi.

 

TOPLANTININ PERDE ARKASI

 

 

Aslında toplantının başlangıcında baskın olan görüş dizinin yayından kaldırılmasıydı. Ancak toplantı bittiğinde Show TV ve Pana Film yöneticileri dizinin bu akşamki bölümünün yayınlanmasına karar verdi

 

 

Ama bu dizinin geleceğini belirleyen kesin karar değil. Kurtlar Vadisi'nin bundan sonraki bölümlerinin yayınlanıp yayınlanmayacağı, dizinin ekranan veda edip etmeyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

 

 

İNTERNETTE YAYINLANACAK HABERİ

 

 

Bir internet sitesinin haberine göre, Show TV ve Pana film yöneticileri, dizinin bu akşam yeni bölümünün yayınlanması kararını verdi.

 

 

Kurtlarvadisi.com adlı internet sitesinde de 'KURTLAR VADİSİ SAATİNDE EKRAN BAŞINA! Tüm izleyicilerimizi, “Kurtlar Vadisi Günü”nde, “Kurtlar Vadisi Saati”nde Show TV ekranına bekliyoruz...' şeklinde bir çağrı var.
 
Dizinin yayınlanma haberi kesin olarak doğrulanamazken farklı internet sitelerinde yapılan anketlerde dizinin yayınlanmasını isteyenlerin önde gittiği gözleniyor.

 

 

KANAL YÖNETİCİLERİ TOPLANTIDA İDDİASI

 

 

Yayından kaldırılması gündeme gelen diziyi yayın akışından çıkarmayan kanal yöneticileri dizinin yayınlanması ya da yayından kaldırılmasına karar vermek için toplantı yaptığı belirtiliyor.

 

 

Yapımcı şirket Pana yetkilileri, dizinin bu akşamki bölümünün Show TV'ye teslim edildiğini bildirerek Kanalın tutumunu beklediklerini ifade etmişti.

Bu arada RTÜK'ün 444 1 178 numarlı telefonunun çalışmadığı bildirildi. Dizinin yayınlanması için RTÜK'e telefon edip ulaşamayanlar Yapımcı şirket Pana'ya telefon yağdırıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
  • Saadet Partisi'nden 'Kurtlar'a destek
    Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mete Gündoğan, "Kurtlar Vadisi Terör" dizisinin yayınlanmaya devam etmesi gerektiğini savunarak, "Kimse, gerçeklerin ortaya çıkmasından rahatsız olmamalıdır" dedi.
    2007-02-15 15:07:00
     
 
  • Kurtlar Vadisi'nin akıbeti belli oldu
    Show TV, Kurtlar Vadisi Terör dizisinin yayınlanması ya da yayından kaldırılması konusunda son noktayı koydu. Dizinin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı?
    2007-02-15 13:50:00
     
 
  • Altaylı'dan Vadi'cilere 'askerli' cevap
    Kurtlar Vadisi dizinin devam edip etmeyeceği tartışmaları sürerken dizinin en büyük muhaliflerinden Fatih Altaylı, Genelkurmay'ın da diziye karşı çıktığını savaundu.
    2007-02-15 10:25:00
     
 
  • Kurtlar Vadisi yayından kaldırıldı
    Kurtlar Vadisi-Terör dizisinin yayından kaldırılacağı öğrenildi. Dizinin yapımcı şirketine yakın kaynaklar, Show TV'nin diziyi yayından kaldırılma kararı aldığını ileri sürdü.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Almanya Başbakanı Scholz'un görüşmesi başladı
Erdoğan: İsrail'e silah ambargosu uygulanmalı - Gazete manşetleri