Avcılar'da pitbullu bıçaklı saldırgana gözaltı
Avcılar'da dolaştırdığı Pitbull cinsi köpeğini sokaktaki sahipsiz köpeklerin üzerine saldırtan ve kendisine müdahale eden kişiyi üzerindeki bıçağı göstererek tehdit eden şüpheli gözaltına alındı.
Olay dün saat 18.30 sıralarında Tahtakale Mahallesi'ndeki Firuze Çiçeği Sokak'ta meydana geldi.
Alaattin Yüksel (42) elindeki ipe bağlı Pitbull cinsi köpeği ile dolaşmaya başladı. Yüksel, köpeğinden sokakta gördüğü sahipsiz köpeklere saldırmasını istedi. Köpekler kaçışırken, yakındaki bir motosiklet yetkili servisinin bahçesine kaçtı. İşyeri sahibi Kenan Akdağ, yanında çocuğu olduğu halde dışarı çıkarak müdahale etmek istedi. Alaattin Yüksel, yanında taşıdığı bıçağı göstererek tehdit ettikten sonra uzaklaştı. Kenan Akdağ, güvenlik kamerası kayıtlarını alarak Tahtakale Muhtarı Serkan Vatansever ile birlikte mahalledeki polis merkezine giderek şikayetçi oldu.
İfadelerin alınmasından sonra polis kısa sürede şüphelinin 'Tehdit' ve 'Kasten yaralama' suçlarından kayıtlı Alaattin Yüksel olduğunu belirleyerek onu gözaltına alırken, üzerinde taşıdığı bıçağa da el konuldu. Nöbetçi cumhuriyet savcısının talimatı ile şüpheli hakkında 'Tehdit' ve 6 bir 136 Sayılı Yasa'ya muhalefet suçlarından adli işlem başlatılırken ayrıca Kabahatler Kanunu'ndaki ilgili maddeye göre idari para cezası uygulandı. Pitbull köpeği ise, Avcılar Belediyesi Veteriner Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi.
-
Anti Depresan 1 yıl önce Şikayet Etbu gibi müsveddeler ile aynı havayı da soluyoruz ya.Beğen Toplam 7 beğeni
-
Osman Bube 1 yıl önce Şikayet EtBurası masai mara mı? Vah vahBeğen Toplam 2 beğeni
-
simko 1 yıl önce Şikayet Etsuç makinası ne zaman işinde gücün insana zarar verecek o zaman işlem görür sinek bile daha faydalıdır bu tiplerdenBeğen Toplam 5 beğeni
-
adem 1 yıl önce Şikayet Etsuçu meslek yapanı salarsanız olacağı budurBeğen Toplam 8 beğeni
-
Hakan 1 yıl önce Şikayet Etpitpul köpeklerini bilmemde pitpul köpekelrini besleyenlerin bence gözetim altına alınamsı gerekir,,,, köpek köpekliğini yapıyor doğası gerekeni yapıyor,,ama sahibi neden köpeklik yapıyor problem o işdeBeğen Toplam 29 beğeni
-
misafir 1 yıl önce Şikayet EtDoğru söylüyorsun. Bu köpekleri besleyenlerin tamamı sorunlu. Köpeğine bak sahibini al içeri.Beğen Toplam 3 beğeni