'Açım' diyerek kendisini kesmişti! Mal varlığını duyanın ağzı açık kalıyor

Ailesiyle ev bulamadığını ve aç kaldığını iddia eden 39 yaşındaki Levent Ü.’nün kendisine bıçakla zarar verdiği görüntüler şoke etti. Levent Ü.’nün üzerine 1'i lüks, toplam 6 aracın kayıtlı olduğu öğrenildi.

GİRİŞ 28.05.2024 17:23 GÜNCELLEME 28.05.2024 17:44
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Olay, saat 11.30 sıralarında Aktaş Mahallesi İmaret Meydanı’nda meydana geldi. Levent Ü., 3 ay önce 7 çocuğu ve eşiyle beraber Ankara’dan Bolu’ya geldi.

Ailesiyle parklarda konakladığını ifade eden Levent Ü., İmaret Meydanı’nda, bir oğlu ve eşi yanındayken, bıçakla kendisine zarar vermeye başladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, Levent Ü.'den kendisine zarar vermeyi bırakmasını istedi.

Levent Ü., gazetecilere röportaj vermek karşılığında elindeki bıçağı bıraktı.

‘2 BİN LİRA İLE NASIL KİRA ÖDEYECEĞİM?’

Levent Ü. gazetecilere, 2 bin lira geliri olduğunu ifade ederek, “Benim 7 tane çocuğum var. Ev tutsam kira ödeyemiyorum. Ben hep böyle sokakta mı yaşayacağım? Ne yapayım. Benim kimseye bir zararım yok. Bittim, çoluğum çocuğumla hep sokakta mı yaşayacağım? 2 bin lira ile nasıl kira ödeyeceğim? Yıllarca hep sokakta mı yaşayacağım?” dedi.

Röportajın ardından, Levent Ü., sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri, Levent Ü.'nün eşi ve oğluna yardımcı olmak amacıyla kuruma götürdü.

ÜZERİNE 1’İ LÜKS, 6 ARAÇ ÇIKTI

Aileye yardım etmek için çalışma başlatan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri, onlardan kimlik bilgilerini istedi. Ancak aile bilgileri vermemekte diredi. Bunun üzerine polisten alınan bilgilerle yapılan sorguda Levent Ü.’nün farklı illerde, üzerine kayıtlı 1'i lüks otomobil, 6 araç olduğu tespit edildi. Aile, durumun ortaya çıkması üzerine kurum binasından kaçarak uzaklaştı.

Olayla ilgili adli soruşturma başlatıldı. 

KAYNAK: DHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi, “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Gündem, siyaset, yaşam, magazin, spor ve SEO editörlüğü yaptı. Meslek hayatına Ocak 2024’ten beri Haber7’de devam ediyor.
YORUMLAR 64
  • Yusuf 3 ay önce Şikayet Et
    muhalefetin oyuncularından biri daha. Utanmazlıkta sınır tanımıyor, onursuz ,gurursuz, baştan aşağı yalancı insanlar. Parayla satın alıp eylem yaptırılabilecek tamamen duygusal bir fedai.
    Cevapla
  • Mehmet Özbay 3 ay önce Şikayet Et
    Açım dediyse açtır. Yorumlara bak . Bu ülkede lüks araç kaçakçıları veya naylon faturacılar kendi üzerlerine mi dükkan açıyorlar. Ya tinercinin ya ikametsizin üstüne. Ayıp arkadaş. Bu kadar kolay siz harcansanız kaç para edersiniz. Allah a havale edin. İllegal işe bulaştıysa zaten mahkemelik. Kaçışı yok ki
    Cevapla
  • Bozoklu Turan 3 ay önce Şikayet Et
    "Açım dediyse açtır." Çok müthiş bir tespit...!!! Sen , İbrahim Tatlıses'in YALAN şarkısını aç karnına her gün üç öğün dinleyeceksin...Ancak böyle tedavi olursun...
    Cevapla
  • Bekir hoca 3 ay önce Şikayet Et
    Yazıyı okusana adamlar kaçtı gitti diyor
    Cevapla
  • atasözü 3 ay önce Şikayet Et
    zengin fakir olsa kırk yıl da geçse zenginlik kokusu gelir, fakir zengin olsa kırk yıl da geçse fakirlik kokusu gelir.
    Cevapla
  • Vatandaş 05 3 ay önce Şikayet Et
    Derhal yakalayın kamuyu milleti kandırmaktan atın içeri. Arabaları satıp baksınlar
    Cevapla
  • Abdullah 3 ay önce Şikayet Et
    Yav yüzünü göstersenize, şerefi mi kalmış. Geçen camiden çıkarken bir adam yarfım bekliyordu, arkasında utanan bir kadın vardı. Elimden geldiğince verdim birşey ama ya bunlarsa, insanlar suistimal edilmesin. Niye yüzünü kapattınız?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray'da ayrılık! Süper Lig'in yeni ekibine gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz Ayasofya'yı bu imanla zincirlerinden kurtardık