'Bana çarptı' dedi, gerçeği kameralar ortaya çıkardı

Manavgat’ta 1 kişinin yaralandığı trafik kazasına karıştığı belirlenen diğer başka aracın sürücüsü, “Bana çarptı” dedi fakat gerçek başka çıktı.

GİRİŞ 02.07.2024 11:59 GÜNCELLEME 02.07.2024 12:18
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kaza, Antalya'nın Manavgat ilçesi D400 Karayolu üzerinde meydana geldi.

Antalya-Alanya D-400 Karayolunda Antalya istikametinden Alanya istikametine seyir halindeki Ahmet Özge Taniş'in kullandığı 07 LDP 34 plakalı hafif ticari araç Manavgat Çevreyolunda Yemişli Mesire alanını geçtikten sonra yolun sağındaki bariyerlere çarparak devrildi.

Yan yatan otomobilin sürücüsü Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimine bağlı kurtarma ekibi tarafından araçtan çıkarılırken, 112 sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Gerçeği güvenlik kamerası orta çıkardı

Kazanın ardından olay yerinden 100 metre uzaklıkta duran Ürdün vatandaşı Nooreddınakh Hamdan'ın kullandığı 34 HNY 079 plakalı aracın da kazaya karıştığı belirlendi.

Araç sürücüsü kaza yapan aracın önce kendi kullandığı araca çarptığını, ardından devrildiğini iddia etti.

Kazanın meydana geldiği yerin yakınında bir iş yerinin güvenlik kamerasını inceleyen Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekibi, Ürdünlü sürücünün kullandığı aracın devrilen araca çarparak sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesine ve kaza yapmasına neden olduğu belirledi. 

KAYNAK: İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 6
  • Oh ne âlâ 3 gün önce Şikayet Et
    İftira ettiği için ceza almazsa herkes yalan söyler.
    Cevapla
  • Fasulye 3 gün önce Şikayet Et
    Tüm ceza sistemlerimiz almanyadan alinip aynen uygulanmali.Kimsenin kimseden korkmadigi bir ülkeyiz ama bu 50 yildir böyle´kesinlikle degi$meli cezalar cok cok cok agir olmali.Korkulcak hale getirilmeli.Almanyda ya$iyanlar bunu cok iyi bilirler.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 gün önce Şikayet Et
    Sen cezadan niye korkuyorsun Almanya'daki cünkü adam kayırma yok orada bizde herkese af var hatta cezaevine girecek suç işle af geliverir adamdan hakkını alacaksın pols daha diyor yahu uğraşma bişey cıkmaz adamı salarlar diye herkesin hakkı kalıyor hukuk o biçim adam kayırma o biçim dayı emmi aratma o biçim
    Cevapla
  • verme 4 gün önce Şikayet Et
    herkes yalanci olmus kimseye guven olmaz
    Cevapla
  • hasan Uluırmak 4 gün önce Şikayet Et
    provokatör seni
    Cevapla
  • Sinan Can 4 gün önce Şikayet Et
    Çıkarın bu pis insanları ülkeden artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Aramalarda zirveye oturdular! İşte milyonlarca kişinin yaşamak istediği ülkeler
İsrail, BM'ye ait okulda sivilleri vurdu: 16 ölü