Kadıköy’de istek şarkı cinayetinde sanığın cezası belli oldu! Son sözleri şaşırttı

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde istediği şarkıyı çalmayan müzisyen Cihan Aymaz’ı bıçaklayarak öldüren Mehmet Caymaz, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

GİRİŞ 08.07.2024 19:46 GÜNCELLEME 08.07.2024 20:22
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kadıköy’de 2 Mayıs 2023 tarihinde Cihan Aymaz’ın (30) yanına yanaşan Mehmet Caymaz, bir türkü istemişti. Aymaz olumsuz yanıt verince ikili arasında tartışma çıkmıştı. Mehmet Caymaz (33), yanındaki bıçakla Cihan Aymaz’ı göğsünden bıçaklayarak öldürmüştü.

Tutuklu sanık Mehmet Caymaz’ın yargılanmasına devam edildi. Anadolu 22. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanık Mehmet Caymaz, müştekiler ve taraf avukatları katıldı.

PİŞMAN OLDUĞUNU SÖYLEDİ!

Sanık Mehmet Caymaz, son sözünde pişman olduğunu söyledi. Müşteki avukatı ise, daha önce de müzisyen cinayetleri olduğunu ve bir daha böyle cinayetlerin yaşanmaması için sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını talep etti.

Mahkeme heyeti, sanık Mehmet Caymaz’ı “kasten öldürme” suçundan müebbet hapis cezasına çarptırırken, cezada herhangi bir indirim yapmadı.

KAYNAK: İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi, “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Gündem, siyaset, yaşam, magazin, spor ve SEO editörlüğü yaptı. Meslek hayatına Ocak 2024’ten beri Haber7’de devam ediyor.
YORUMLAR 10
  • burak abi 2 ay önce Şikayet Et
    halkın gözü önünde idam edilmeliydi ki böyle bir şeyi kimse aklına bile getiremesin, içerde 250 yıl işkence de görse halk'a bir tesiri olmuyor görmediği için, caydırıcılığı olmuyor ama idam için sehpaya çıksaydı, birazdan öleceğini bildiği için salyalarak saçarak, altına pisleyerek yalvarsaydı, izleyene tesir ederdi, hırsızın kolu kesilmedi de aynı tesiri yapar, değmez dedirtir..!
    Cevapla
  • çepni türkmen 2 ay önce Şikayet Et
    ne kadar basit değil mi öldürüyor pişman oldum beni serbest bırakın bunu yapmış ve dışarıda dolaşan o kadar çok insan var ki
    Cevapla
  • Yaşlı Kurt 2 ay önce Şikayet Et
    Milletin kesesinden yan gel yat. Içerde adamını buldumu kral gibi yaşar. 10 seneyi bulmaz iyi hal veya af yasasından çıkar...
    Cevapla
  • guney 2 ay önce Şikayet Et
    Neyse ki adli kontrol şartıyla serbest bırakılmamış...unutmuşlar sanırım.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    müebbet indirim yok haybeye yazıp ortalığı bulandirmayin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye siber savaşa hazır! İşte envanterdeki yazılım ve cihazlar
Mossad'ın şeytani planı: 2 yıl önce başladı - Gazete manşetleri