15 Temmuz (Pazartesi) otobüsler bedava mı, ücretsiz mi 2024?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, TBMM tarafından 2017 yılında resmi tatiller takvimine eklenmişti. Ülkemizde resmi tatil ve özel günlerde toplu taşımalar ücretsiz oluyor. 15 Temmuz Pazartesi günü otobüsler bedava mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki, 15 Temmuz (Pazartesi) otobüsler bedava mı, ücretsiz mi 2024?

15 Temmuz (Pazartesi) otobüsler bedava mı, ücretsiz mi 2024?
15 Temmuz (Pazartesi) otobüsler bedava mı, ücretsiz mi 2024?
GİRİŞ 15.07.2024 09:08 GÜNCELLEME 15.07.2024 09:09

15 Temmuz'da otobüsler bedava mı, ücretsiz mi olacak sorusuna yanıt aranıyor. 15 Temmuz'un resmi tatil olmasından dolayı vatandaş ücretsiz bir şekilde toplu taşıma araçlarını kullanmak istiyor. 15  Temmuz'da şehitlerimiz anılacak ve dualar okunacak.  Resmi tatilde çalışanlar ya da bir yere gitmek isteyenler İETT otobüsleri ve Özel Halk Otobüslerinin bedava olup olmayacağını merak ediyor. Peki, 15 Temmuz'da otobüsler bedava mı, ücretsiz mi 2024?

15 TEMMUZ'DA OTOBÜSLER BEDAVA MI?

İBB, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine 24 saat süreyle ücretsiz toplu taşıma hizmeti sağlayacağını açıkladı.

MARMARAY, METRO, METROBÜS 15 TEMMUZ'DA ÜCRETSİZ Mİ?

İstanbul'da toplu taşıma araçları 15 Temmuz'da 24 saat boyunca İstanbulkart ile ücretsiz olarak kullanılacak. Böylelikle Marmaray, metro, metrobüs ücretsiz olarak kullanılacak.

PAZARTESİ GÜNÜ TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz'da İstanbul'da (Özel Halk Otobüsleri, İETT otobüsleri, metrobüs, nostaljik tramvay ve tünel) araçları, Şehir Hatları vapurları, özel deniz toplu ulaşım araçları (İDO Körfez dışında), Metro İstanbul (tramvay, metro, hafif metro ve füniküler, teleferik ve Kadıköy Moda Nostaljik Tramvay) gibi toplu taşıma araçlarını İstanbulkart sahipleri 24 saat boyunca ücretsiz bir şekilde kullanabilecek.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail, Lübnan'da çok sayıda noktaya hava saldırısı düzenledi!
ROKETSAN'ın ALKA lazer silahı, dron tehditlerine karşı kalkan oluyor!