HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE 24 TEMMUZ 2024! Hamster Kombat HOLD mors alfabesi

Hamster Kombat günlük şifresi (24 Temmuz 2024) belli oldu. Oyun hayranlarına birçok hediyeler sunan Hamster Kombat oyunun HOLD mors alfabesi günlük şifresini merak edenler arama motorlarına yöneldi.

HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE 24 TEMMUZ 2024! Hamster Kombat HOLD mors alfabesi
HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE 24 TEMMUZ 2024! Hamster Kombat HOLD mors alfabesi
GİRİŞ 24.07.2024 09:43 GÜNCELLEME 24.07.2024 11:34

Hamster Kombat günlük şifresi 24 Temmuz Çarşamba  günü belli oldu. Hamster Kombat HOLD mors alfabesi için araştırmalar sürüyor. Savaş mekanikleri ve kart toplama gibi özellikler olan oyun gün geçtikçe daha çok ilgi görüyor. İşte Hamster Kombat HOLD mors alfabesi

Hamster Kombat

HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE 24 TEMMUZ 2024

24 Temmuz Çarşamba günü Hamster Kombat oyuncuları günün şifresiniz "HOLD" ile 1 milyon coin kazanma fırsatı yakaladı. Hamster Kombat günlük bu şifresi ile oyuncnulara avantajlar sağlıyor. 

İşte Hamster Kombat 24 Temmuz 2024 Çarşamba gününün "HOLD" şifresinin Mors alfabesi;

H: ● ● ● ●

O: ▬ ▬ ▬

L: ● ▬ ● ●

D: ▬ ● ●

Hamster Kombat 24 Temmuz Çarşamba günlük HOLD kelimesinin dizilimi şu şekildedir;

● ● ● ▬  ▬  ▬ ● ▬ ● ● ▬ ● ●

Hamster Kombat, 23 Temmuz Salı günlük HOLD kelimesinin dizilimi ise şöyledir;

● ● ● ▬ ▬ ▬ ● ▬ ● ●  ▬ ● ●

HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE KULLANIMI

Hamster Kombat oyununun ana ekranında bulunan "Günlük Şifre" kısmına dokunduğunuzda şifrenin girileceği alana otomatik olarak yönlendirilirsiniz. O günün şifresini girmek için "kırmızı alana" uzun ve kısa dokunuşlar yaparak mors alfabesiyle günün şifresini yazarsınız.  "—" işareti 1 buçuk saniye basılı tutunca, "•" işaretide ekrana anlık dokunarak yapılıyor. Eğer ki günlük şifreyi doğru yazdığınızda Hamster Kombat oyunundan 1 milyon coin kazanabiliyorsunuz.

HAMSTER KOMBAT OYUNU NEDİR, NASIL OYNANIR?

Hamster Kombat oyunu sanal kripto borsasını yöneterek Hamster coin alabileceğiniz Telegram tabanlı kripto para kazanma oyunu olarak bilinmektedir.

Binance ile Telegram'dan oynanabilen Hamster Kombat, oyuncnulara 1 milyon coin kazanma fırsatı sağlıyor. Son zamanlarda popülerleşen bu oyun, Telegram uygulaması üzerinden oynanıyor. 

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye planını açıkladı! 'O ayak yorganın altına çekilecek'
Cebimdeki kulak! Telefon kapalı bile olsa dinleniyor - Gazete manşetleri