Aile Destek Ödemesi uzatıldı mı? Ağustos ödemeleri belli oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aile Destek Programının uzatıldığını belirtmişti. Açıklamanın ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ağustos ayında yapılacak ödemelerin müjdesini verdi. Peki Aile Destek Ödemesi hangi tarihte hesaplara yatacak?

Aile Destek Ödemesi uzatıldı mı? Ağustos ödemeleri belli oldu!
Aile Destek Ödemesi uzatıldı mı? Ağustos ödemeleri belli oldu!
GİRİŞ 08.08.2024 11:21 GÜNCELLEME 08.08.2024 11:21

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı son açıklamayla birlikte ağustos ayı ödeme tarihlerini duyurdu. İşte detaylar…

AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Aile Destek Ödemeleri 9 Ağustos 2024 tarihinden itibaren hesaplara yatırılacak. Ailelerin aylık geliri ve çocuk sayısına göre belirlenen ödenekler, elektrik tüketim desteğini de içeriyor. 2 yıllık programla 4 milyondan fazla haneye yaklaşık 68 milyar lira aile desteği sağlandı.

Yaklaşık 7 milyon çocuk için, 20 milyar liradan fazla çocuk desteği verildi. Aile Destek Programı ile bugüne kadar toplam 88 milyar lirayı aşan bir ödenek tahsis etti.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ UZATILDI

Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan Aile Destek Programı'na yönelik açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Aile Destek Programı'nın uzatıldığını belirterek, ‘’2 yıldır uyguladığımız destek programımızı, sosyal devlet vasfımızın bir gereği olarak 2024 yılının sonuna kadar uzatıyoruz" dedi.

SON ÖDEMELER 11 TEMMUZ'DA YAPILMIŞTI

Aile Destek Programı uygulaması dahilinde son ödemeler 11 Temmuz günü hesaplara aktarılmıştı.

Ahmet Işık Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ahmet Işık

Editör Hakkında

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünden (İngilizce-Almanca) 2015 yılında mezun oldu. 6 yıllık gazeteci. TRT’de staj yaptı. Haber7.com’da mesleğe ilk adımı atarak internet haberciliğine başladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin'den 20 bin öğretmen atamasıyla ilgili önemli açıklamalar!
MHP Lideri Bahçeli'den Narin Güran açıklaması: 'En ağır düzeyde bedel ödemeliler'