15 yaşındaki Duru'yu hayattan koparan olay

Edirne’de, K.C.A.'nın (17) okul bahçesinde arkadaşlarına gösterdiği tabanca ateş aldı. Kurşunun isabet ettiği Duru Pakarda (15), hayatını kaybetti.

15 yaşındaki Duru'yu hayattan koparan olay
15 yaşındaki Duru'yu hayattan koparan olay
GİRİŞ 17.08.2024 13:47 GÜNCELLEME 17.08.2024 13:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Olay, saat 02.00 sıralarında Fatih Mahallesi Gaziosmanpaşa Ortaokulu'nun önünde meydana geldi. 5 kişilik arkadaş grubu okulların bulunduğu yerde KCA, yanında sunulan tabancayı da gösterip oyun başladı. Bu sırada ateş alan tabancadan çıkan kurşun, Duru Pakarda'nın göğsüne isabet etti. Duru, kanlar içinde yere yığıldı, ihbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Duru Pakarda, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Duru'nun ortaokulu bitirdiği ve bu yıl lisede eğitiminin devamı öğrenildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis, lise öğrencisi KCA'yı gözaltına aldı. Okulda bulunanların da nakliyesine polis, soruşturmayı sürdürüyor.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • TRakya59 1 ay önce Şikayet Et
    Bir ortaokul öğrencisi yada lise öğrencisi durum farketmez, gecenin o saatinde dışarda bulunması apayrı bir sıkıntı zaten, diğerinde silah bulunması zaten apayrı muamma.. Aileler nasıl çocuk yetiştiriyorsunuz bir gözden geçirin..Çocuk küçüklükten eğitilmeye başlanır.
    Cevapla
  • Erhan 1 ay önce Şikayet Et
    Bu çocuklar silaha nasıl ulaşabiliyor
    Cevapla
  • Okan 1 ay önce Şikayet Et
    Saat 02 de ortaokul öğrencisi dışarda aileler köle olmuş çocuklar asi sonuç gencecik çocuklarımız heba
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür Özel istedi, CHP Milletvekili Ediz Ün istifa etti
Kim daha güçlü? Tek tek hesapladık... Tüm gözler iran ve İsrail'in üzerinde!