Komşuların halı çırpma kavgası: 1 ölü, 1 yaralı

Ankara'nın Polatlı ilçesinde Hasan Kamış (49), halı çırpma nedeniyle tartıştığı komşuları Hazal Gencer'i (33) bıçaklayarak öldürdü, eşi Vedat Gencer'i yaraladı.

GİRİŞ 29.09.2024 15:43 GÜNCELLEME 29.09.2024 16:37
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Olay, sabah saatlerinde Şehitlik Mahallesi'ndeki Kızılcık Sokak’ta meydana geldi. 2 katlı binanın 1'inci katında oturan Hazal Gencer, dün akşam üst katında oturan Meryem Kamış'ın balkondan halı çırpmasına tepki gösterdi. Taraflar arasındaki tartışma, komşuların araya girmesiyle sona erdi. Sabah saatlerinde eve gelen Meryem Kamış'ın eşi Hasan Kamış, yanına bıçak alıp eşinin tartıştığı komşusunun kapısına gitti. Burada Kamış ile Hazal ve Vedat Gencer çifti arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Hasan Kamış, çifti bıçakladı. 2 çocuk annesi Hazal Gencer hayatını kaybederken, Vedat Gencer ise ağır yaralandı. Çağırılan ambulansla Polatlı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Vedat Gencer'in hayati tehlikesinin olduğu belirtildi. Şüpheli Kamış, yakalanıp gözaltına alındı.

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Üsteki halı çırpar alttaki sigara içer üstekini rahatsız eder . Saygı kalmamış.
    Cevapla
  • miroglu 2 saat önce Şikayet Et
    hiç yüzünden adam oldurmeler ne jadar çoğaldı insanın hiç bir yaşama durumu kalmadı
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    Yahu bu nasıl iştir.Bir Halı çırpma sonucu 1 ölü 1 Ağır yaralı ve birde Ömrü hapiste geçecek suçlu.Siz kafayımı yediniz.Yahu bir halı çırpma.Çırpan komşusundan özür dileyecekti bu kadar.
    Cevapla
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    İdamın gelmesi bu memlekete farz oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Darphane, 'İsrailli şirket' iddialarını yalanladı
Son dakika: İşgalci İsrail bir suikasti daha duyurdu