Dünyanın en zehirli yılanı zeytin toplayan adamı soktu

Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde zeytin toplayan adamı, dünyanın en zehirli yılarları arasından gösterilen engerek yılanı soktu. Hayatı tehlikesi bulunan adam tedavi altına alındı.

GİRİŞ 13.10.2024 13:34 GÜNCELLEME 13.10.2024 13:54
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre Sumbas ilçesine bağlı Höyük köyünde zeytin ağaçlarının bulunduğu bahçede zeytin toplayan İmdat Yalnız, isimli adamı yılan soktu. Yılanın soktuğu İmdat yalnız hemen Kadirli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından talihsiz adam, hayati tehlike kaydıyla önce Osmaniye Devlet Hastanesine ardından da Çukurova Üniversitesi Balcalı Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

DÜNYANIN EN ZEHİRLİ TÜRLERİNDEN

Tedavisi süren İmdat Yalnız'ın sağlık durumu iyiye giderken, Yalnız'ı ısıran yılanın dünyanın en zehirli türlerinden biri olarak gösterilen engerek yılanı olduğu ve Çukurova bölgesinde sıklıkla görüldüğü öğrenildi.

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Hüseyin 2 saat önce Şikayet Et
    Yılanları bırakın onlar daha zararsız içimizdeki insan görünümlü hayvanları ıslah etmeliyiz bence 1 yılda kaç yılan sokmasıyla ölen insan duyduk bir ona bakın birde 1 yılda kaç insan başka insana zarar verdi ona bakalım ? İçimizde dünya kadar suç kaydı olan insanlar cirit atıyor şu an bu ülkede yaşayan hiç kimsenin can güvenliği yok malesef
    Cevapla
  • Gazi38 2 saat önce Şikayet Et
    Yorumlar bilim adamlarinin tavsiyeleriyle dolmus,cikip biri de gecmis olsun Allah sifalar versin demiyor bu ne hal boyle
    Cevapla
  • zafer gülten 3 saat önce Şikayet Et
    bildiğimiz kirpiden her tür yılan çok korkar....bide Firavun Faresi denilen hayvan yılanların baş düşmanıdır ama yurdumuzda yok. ve yılanların olduğu yere koyabildiğimiz kadar kirpi koyalım..kirpiler sebzeye zarar verselerde,ağaçlara zarar veremezler.zeytin bahçesinde 20-30 kirpi olsaydı yılan barınamazdı.
    Cevapla
  • mert 3 saat önce Şikayet Et
    ne dünyanın en zehirlisi.alerjiniz yoksa öldürmez bile.kral kobra veya kara mamba bunlar kesin öldürür.kara mamba yüzde 100 ölüm demektir.bu 2 yılanda bizde yok.
    Cevapla
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    ee öldürün abi nesli bitsin insanlarmi ölsün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Uraloğlu net konuştu: Hizaya gelmeyenlerle ilgili gerekenler yapılır
Bahçeli'nin eli PKK'yı tutuşturdu! Kandil'den CHP'ye sitem, DEM'e ültimatom...