Duman'dan Gazze şarkısı: İnsanlık ölmüş bugün!

Duman grubu, "Gazze'de" isimli bir şarkı yayınladı. Çıkan şarkıda İsrail’in saldırısı altındaki Gazze’de yaşanan zulme dikkat çekildi.

GİRİŞ 14.10.2024 13:26 GÜNCELLEME 14.10.2024 13:26
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Duman grubu, “Gazze’de” isimli bir şarkı yayınladı. Çıkardığı 5 şarkılık “Kamikaze” albümünde yer alan, parçada İsrail saldırısı altındaki Gazze’de yaşanan zulme dikkat çekiliyor.

Şarkının sözleri:

Akıl ermez şu garip vahşete
İnsanlık ölmüş bugün Gazze’de
Yürek dayanmaz, durup izleme
Çocuğunu gömmüş demin Gazze’de

Yok, geri dönemez
Hiçbir güç tutamaz

Nasıl bakarsın o minik gözlere?
Yetim kalmış demin Gazze’de
Göz kararmış, kul delirmiş
Tanrı nerede bugün Gazze’de? Hayaller peşinde, en güzel yaşında
Ölümüne doğru koşuyormuş ayazda
Umutlar tükenmiş, çengiler bilenmiş
Arada bir doğru konuşursak alınma

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Muhammed Kaya 4 saat önce Şikayet Et
    Duman iyi bir şey yaparken yine İslam özürlülüğünü ve düşmanlığını pas geçmemiş. Göz kararmış, kul delirmiş Tanrı nerede bugün Gazze’de? Şu söz insanı dinden çıkarır.
    Cevapla
  • bekir 4 saat önce Şikayet Et
    Ayetle dalga geçen değilmiydi bunlar
    Cevapla
  • Bozkırlı 4 saat önce Şikayet Et
    Bir cümle var ki insanı kafir yapar? Ne demek yani, tanrı nerede Gazze'de diye cümle mi olur?Bu sözleri yazanlar bu kadar idrâki kapalı, basireti kör insanlar mı?
    Cevapla
  • Bahadır 4 saat önce Şikayet Et
    Bunaların gazze icin sarki yaptiklarina bakmayin,icinde sirk var tanri nerede diye...ister istemez insani Allah a karsi senin yuzunden oluyormus gibi hissettiriliyor..bizlerin ve tum ummeti muhammedin birlim ve beraberlige topyekun ortak hareket etmemize ihtiyac var.cok calisip teknoloji uretmemiz gerekiyor her alanda..o zaman sarkiya,eyleme,boykota gibi vs...ihtiyac yok...
    Cevapla
  • YUNUS ASLAN 4 saat önce Şikayet Et
    Tanrı bugün nerede Gazze'de! Ne demek? "İnkâr edenler, kendilerine vermiş olduğumuz fırsatın sakın onlar için hayırlı olduğunu sanmasınlar. Onlara verdiğimiz fırsat ancak günahlarını arttırmaya yarıyor. Onlar için alçaltıcı azap vardır."(Ali İmran 178)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzlanda - Türkiye maçı için karar verildi!
Savcının ölümle tehdit edilmesi soruşturmasında itirafçı oldu!