Demet Akalın çare bulamayınca evini satma kararı aldı

Demet Akalın, kiracısıyla yaşadığı soruna çare bulamayınca evini satma kararı aldı. Şarkıcı, “Mankenlik yaparak satın almıştım o evi, satmak zorunda kaldım” dedi.

Demet Akalın çare bulamayınca evini satma kararı aldı
Demet Akalın çare bulamayınca evini satma kararı aldı
GİRİŞ 30.11.2024 08:45 GÜNCELLEME 30.11.2024 08:45
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Bir süredir kiracısıyla problem yaşayan Demet Akalın, aralarındaki anlaşmazlığı bir türlü çözemediklerini söyledi.

Kiracısından evi tahliye etmesini isteyen, ancak olumsuz yanıt alan ünlü şarkıcı, dün katıldığı “Söylemezsem Olmaz” programında sonunda evi satmaya karar verdiğini açıkladı: “Yok, kiracım evden çıkmıyor ama ev pazartesi satılıyor. Mülkümü satmak zorunda kaldım. Öbür kiracım rahat çıktı, insaflı oldu. İlk aldığım evlerden biriydi. Mankenlik yaparak almıştım o evi. Bu konuda linçleneceğim sandım ama herkes arkamda durdu. Ev sahiplerinin sözcüsü gibi oldum.” Akalın birkaç ay önce yaptığı açıklamada “Kiracım evimde 5 bin liraya oturuyor. O paraya artık bir mekânda yemek yeniyor” demiş, tepkisini sosyal medyada da “Bu evleri siz bedava oturun diye almadık. Adam çöktü evime” paylaşımıyla dile getirmişti.



Zayıflamak için kullandığı iğne nedeniyle sağlığından olan Demet Akalın, programda başına gelenleri de anlattı:

ALLAH BENİ ÇOCUĞUMA BAĞIŞLADI

“Amerika’dan bir zayıflama iğnesi aldım. Türkiye’de kesinlikle yok. Ben onu buzdolabına koydum. Kullanıp kullanmamak arasındaydım. Sonra gaza geldim, yaptırayım dedim. Minnacık bir şey. İkinci saatte elim titremeye başladı. Akşamına kova yanımda yatıyordum ve 10 gün devam etti. Bir-iki konserimi iptal etmek zorunda kaldım. Ayağa kalkamıyordum. Sonraki iki hafta evdeki kadınlar kolumdan tutup lavaboya götürdü. Dedim ki bir daha asla ayağa kalkamayacağım. Ruh halimi de bozdu. O kadar kötü bir dönem geçirdim ki. Doktor arkadaşlara sordum; hafıza kaybı olanlar, görme yetisini kaybedenler, yoğun bakıma yatanlar varmış bunun yüzünden. Allah beni çocuğuma bağışladı.”

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Yusuf Kayacan 2 ay önce Şikayet Et
    Senin takipçilerinin kiracıları düşünmesini beklemiyorduk. Ama umarım kira fiyatını %500'ün üzerinde artırmayı falan teklif etmemişsindir.
    Cevapla
  • Ayhan 2 ay önce Şikayet Et
    Sadece gülüyorum
    Cevapla
  • adalet azgın 2 ay önce Şikayet Et
    Selamünaleyküm. Allah için Adaletli olun sakin dünya işleri için Adaletsizlik yapmayın.
    Cevapla
  • evinizde kiranızda 2 ay önce Şikayet Et
    bedava mı oturuyormuş? kiracının gelirinin artıp artmadığı hiç umursanmıyor ama. öyle ya kiracı ne ki? insan mı ayakkabı mı gibi birşey mi? at sokağa gitsin.
    Cevapla
  • xray 2 ay önce Şikayet Et
    para kazanın diye mi ev satın aldın. devlet 3 ve üstü olanlardan öyle bir vergi almalı ki evleri gelir kapısı olarak kimse görmesin. ama nerde. ilk evi alacakalrda bir o kadar kolaylık sağlanmalı. başka türlü kira ev fiyatları düşmez.
    Cevapla
  • tttttt 2 ay önce Şikayet Et
    Sen ne zırvalıyorsun ya. Alın teri ile aldığı evi vicdansız bir kiracı 5.000 tl ile kirada otursun diye mi almış. İki taraflı düşün biraz. Vicdansız, utanmaz bir kişi yüzünden malını elden çıkarıyor. Kendini biraz onun yerine koy.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bankalardan zam kararı! Milyonları ilgilendiriyor
O “çürük binalar” kimin eseri Ekrem?