12 metrelik yılan Hakkari'yi karıştırdı

12 metre uzunluğunda bir yılanın öldürüldüğü iddiası ve cep telefonları arasında dolaşan görüntüler Hakkari'de günün konusu oldu.

12 metrelik yılan Hakkari'yi karıştırdı
12 metrelik yılan Hakkari'yi karıştırdı
GİRİŞ 27.01.2009 18:18 GÜNCELLEME 28.01.2009 00:41
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 12 metre uzunluğunda bir yılanın öldürüldüğü iddiası ve cep telefonları arasında dolaşan görüntüler vatandaşlar arasında tartışma konusu oldu.

Vatandaşlar arasında dolaşan iddiaya göre, yaklaşık 10 gün önce Narlı köyü yolunda bulunan kayalık bir bölgede çalışan bir iş makinesi operatörü taşları kırmaya çalışırken iki yılanla karşılaştı.

Önce kaçmaya çalışan operatörü daha sonrada cesaretini toplayarak ağır iş makinesinin ağzı ile yılanları etkisiz hale getirmeye çalıştı. Yarım saat boyunca direnen yılanların bir tanesi kaçarken, bir yılan ise yaralı olarak ele geçirdiler. Yoldan geçen ve olay yerinde toplanan bazı yolcular yılan daha yaralı iken cep telefonu ile görüntülediler.

Yılanın 12 metre uzunluğunda olduğunu iddia eden vatandaşların görüntüleri Hakkari ve ilçelerinde yayması üzerine konu Hakkari'de günün konusu olmaya başladı.

Bazı vatandaşlar '12 metre uzunluğunda yılan olmaz' derken, bazıları ise daha önce de bu büyüklükte yılanların Narlı bölgesinde göründüğünü ve keçilere benzer sesler çıkarttıklarını iddia ettiler. Görüntüler de uzun olduğu görünen yılanın boyunun tam olarak kaç metre olduğu tam olarak anlaşılamazken, yılanı gören ve öldüren iş makinesi operatörünün ismi ise sır gibi saklanıyor.

İHA
YORUMLAR 42
  • Akif YILDIRIM 16 yıl önce Şikayet Et
    ah sizden çektiklerimiz!!!. yaw siz ne biçim insanlarsınız! sizin gibi gerici faşist kesim Hakkari'de ne olduğunu nerden biliyor? tabi! Hakkari'ye hiç geldiniz mi diye sorarım. eminim ki hiç gelmediniz...! bu yüzden de haberlerden gördüğünüz kadarıyla yetinip, önyargılarınızla hareket ediyorsunuz... sizi biraz akıllıca düşünmeye davet ediyorum. cahil kalmayın ve kulaktan dolma bilgilerinize dogmatik kalmayın!!! saygılarımla...
    Cevapla
  • Kadim Kültür 16 yıl önce Şikayet Et
    Murat Yavuz a. Bu kadar sığ olmak zorundamısınız
    Cevapla
  • fatih türk 16 yıl önce Şikayet Et
    5 cm yalandan bişi olmaz. Galiba bu habere yalan diyen 12 metre yılan olmaz diyen pekçok.Dememkki hayvanlar alemi belgesellerini pek izlemiyorlar. O yılanı daha önce bende gordum,metreyi elime aldım saatlarca bekledim yılan gitsin diye.Baktım gitmeyecek goreceği yere 1 kazan sut koydum o sütü içmeye gidince uzandığı yeri ölçmüştüm. 11 metre 95 cm geldi.O yılan diil yalan diyen olur hemen.Eminim oFakat yazılması ve söylenmesi zor olacağı için sanırım yuvarlatılark 12 metre dendi. 5 cm 11.95 lik yılanda yalan sayılmaz)))
    Cevapla
  • Murat Yavuz 16 yıl önce Şikayet Et
    ne mutlu türk'üm diyene. Ankara kızılayda,İstanbul taksimde,çıkacak hali yokya terörde bu bölgelerde başladı yılanda buralarda geziyor.
    Cevapla
  • ahmet yaşar 16 yıl önce Şikayet Et
    yılan ve terör. ha yılanın başı ha terörün başı.ikiside hakkaride ikisininde başını ezmek lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İmamoğlu'nun karartılan toplantısı ifşa oldu! Bavul bavul götürdüler
Yeni Zelanda askerlerinden Gelibolu'daki törene damga vuran dans!