Allah, Bakın İbret Olsun Diye Neler Yaratmış

  • GİRİŞ18.07.2017 07:37
  • GÜNCELLEME19.07.2017 07:44


Doğrusu Biz, görünen görünmeyen iradeli varlıklar içinden akleden kalpleri olup da kavramayan, gözleri olup da görmeyen, kulakları olup da işitmeyen birçoklarını cehennemlik yapmışızdır. Hayvan gibidir onlar, belki daha da aşağı! Onlar gaflete gömülmüş olan zavallılardır. “Araf/179”

            Yaptığı saçma sapan, gereksiz ve adına güya sinema filmi şeylerle boş yere gündem işgal eden biri var yani vardı;

            Mustafa Altıoklar

            Hatırladınız değil mi?

            Yine zırvalamış ve halkın şanlı 15 Temmuz destanını küçümseyerek sahte darbeyi bastırma çalışması demiş ve bu güne bayram diyenlere hem geri zekâlı hem de maymun demiş.

            Ne tuhaf değil mi? Bu kendini televizyoncu, sanatçı ve sinema yönetmeni sanan geri zekâlı maymun, 15 Temmuz destanının baş aktörü kahraman milletimi kendisiyle karıştırmış.

            Tarih bilenler, bu geri zekâlı maymunun türünün ilk örneği olmadığını, bunun gibi bir sürü patolojik vak’anın tarihte tıpkı Altıoklar gibi gereksiz yer işgal ettiğini bilirler.

            Meselâ mı;?

            İçtihatçı Abdullah Cevdet…

            Bu gerzek de tıpkı torunu Altıoklar gibi Bu şanlı milleti geri zekâlı ve ıslaha muhtaç olarak gördüğü için Avusturya’dan, Polonya’dan “damızlık” erkek getirip Türk Milletini gürbüzleştireceğini iddia ediyordu.

            Rahmetli Üstat, bu adama bir güzel cevap vermiş ama o cevabı bu sayfaya taşımak, bu yazıyı okuyan hanımefendilere ayıp etmek olur. O yüzden o meşhur cevabı sizin derin ferasetinize bırakıyorum.

            Bu aziz milleti küçük gören başka kim var?

            Elbette kafasını duvara vura vura ve Allah’a söve söve ölen Beşir Fuat var. O da bu iki gerzek gibi bu yiğit milleti tam gelişmemiş vahşiler olarak tanımlamış ve çareyi “Avrupalılaşmakta” aramıştı.

            Bu milleti kim küçümsemişse tarihe gömülmüş beter olmuştur. Çanakkale kıyılarında

Türklere “korkak Abduh” diyen İngiliz ve Fransız Ordularının bin beter olup boğazın sularına

gömülmesi gibi.

            Bu Abdullah Cevdet ve Beşir Fuat kırması Mustafa Altıoklar da tarihten, akıllardan ve sosyolojik hafızadan öyle bir silinecek ki,

            Ben acaba yok muyum? Hiç olmadım da kendimi var gibi mi hissettim diyecek. Bekleyin tarih beni haklı çıkartacaktır.

 

Yorumlar3

  • Lokman Türk 7 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet bey Allah hafizaniza güç kuvvet versin ki bu vatan hainleri daha iyi anlaşılsın.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • sefa 7 yıl önce Şikayet Et
    sizlerden rica ediyorum bu ve bunun gibi mahlukatların TC vatandaşlığı iptal edilmesi için kampanyalar makaleler yazın lütfen. Şanlı bayrağımızın amblemini taşımasına fırsat verilmesin.Saygılarımla.....
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • isa 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Cumhuriyeti vatandasligindan cikarilmasi hicbirsey ifade etmiyor. Neden mi? Almanya´da birsürü Türk var ama Alman vatandasi. Hatta milletvekili veya yönetici, neredeyse hepsi Ülkemizi ve Insanimizi asagilamayi cok seviyorlar ve biz hicbirsey yapamiyoruz. Yani vatandasliktan cikarmak problemi cözmüyor. ´´GÜN OLA HARMAN OLA´´
    Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat