Bunu bir tek Erdoğan söylüyor İsrail Lübnan’a, Hizbullah Rumlara saldıracak ve al sana Armageddon!

  • GİRİŞ21.06.2024 09:30
  • GÜNCELLEME21.06.2024 09:30

ABD’de seçimleri kim kazanırsa kazansın;

İsrail’de kim işbaşına gelirse gelsin, Siyonist-Haçlı ittifakının Filistin ve Ortadoğu planları değişmeyecek.

Lübnan Hizbullahı’nın Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, Kıbrıs Rum Kesimi’ni uyardı. İsrail’in Lübnan’a yapacağı bir saldırıda, Güney Kıbrıs’taki üsleri kullanacağı bilgisini aldıklarını, böyle bir durumda, kendilerinin de Güney Kıbrıs’a saldırabileceğinin işaretlerini verdi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan; “İsrail, savaşı tüm bölgeye yaymak istiyor” demişti. 

Bu yayılmanın, Lübnan’a bir saldırı ile başlayacağı anlaşılıyor. 

İsrail’in Lübnan’ı bombalamak için Güney Kıbrıs’taki üsleri kullanması buna karşılık Lübnan’ın Güney Kıbrıs’a sembolik bir saldırı düzenlemesi durumunda, Avrupa ve NATO da denkleme dahil olacak. Sonrasında adım adım Ortadoğu’da ateş her yere sıçrayacak.

BİR TEK ERDOĞAN SÖYLÜYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan da birkaç hafta önce grup toplantısında yaptığı konuşmada; Hamas’ın sadece Gazze’yi değil, aynı zamanda Anadolu’yu savunduğunu söylemiş; “Durmayacaklar” diyerek, İsrail’in vaat edilmiş topraklar idealine gönderme yapmıştı.

Siyonistler ve haçlı dünyasına yön veren Evangelistler arasındaki ittifak, ABD’de ya da İsrail’de kimin iktidarda olduğu ile sınırlı değil. Bu ittifak; siyaset üstü, kısa, orta ve uzun vadeli planlara dayalı dünyayı kıyamet savaşına sürükleyecek bir birlikteliktir.

Eğer, Siyonist-Haçlı ittifakının çıkarmak üzere olduğu “Kıyamet Savaşı (Armageddon) gerçeğinin bir hikâyeden ibaret olduğunu düşünüyorsanız son derece yanılıyorsunuz. ABD Başkanı Ronald Reagan 1981’de noktası, virgülüne şu açıklamayı yapıyor:

“Dünya tarihinde ilk kez Armageddon Savaşı’nın başlaması ve Mesih’in ikinci gelişi için her şey yerinde. Eski Ahit’teki antik peygamberlere ve Armageddon işaretlerine dönüp baktığımda, savaşın gerçekleşeceği kuşağın biz olup olmadığımızı merak etmekten kendimi alamıyorum.”

Görüyor musunuz; Reagan bunu, yani dünyayı mahvedecek ve milyarlarca insanın ölümü ile sonuçlanacak Armageddon Savaşı’nın çıkma ihtimalini bir endişe ve korku ile değil, bir heyecan ve adeta bir temenni ile söylüyor. 

BAŞ HAHAM NETANYAHU’YU AZARLIYOR

1995 yılında İsrail Baş Hahamı da, dönemin Başbakan’ı Netanyahu’ya; “Kral Mesih’in şimdiye kadar gelmesi gerekiyordu. Onun gelişini hızlandırmak için bir şeyler yapmanız gerek” demişti. Peki, yapılması gereken neydi? Kıyamet savaşını (Armageddon) başlatmak. 

İşte Hristiyanların ve Siyonist Yahudilerin en büyük ortak ideali budur; Kıyamet Savaşı!

Trump’ın kaybettiği seçim öncesi giderayak; Büyükelçiliği Telaviv’den Kudüs’e taşıyarak, Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan etmesinin altında yatan sebep de aynı. Çünkü Hristiyan/Evangelist inanışa göre, İsa Mesih’in gelmesinin en önemli alametlerinden biri de; Başkenti Kudüs olan Büyük Sion (İsrail) Devleti’nin kurulmasıdır.

ORTADOĞU’YU YAKACAK 

PLANLARI HAZIR

ABD Başkanı Biden ne demişti hatırlayın: “Ben Siyonistim. Siyonist olmak için Yahudi olmak gerekmiyor.”

Siyonist olmak için Yahudi olmanın gerekmediğini sadece Biden değil tüm Evangelistler söylüyor. Çünkü Dünyayı Kıyamet Savaşı’na götürme noktasında aynı idealleri paylaşıyorlar.

Şimdi bir kez daha hatırlayın. ABD Başkanı Bush 2003’te Irak’ı işgal ederken; “Bu bir Haçlı seferidir “ ifadesini kullanmıştı. Benzer itirafları başka Amerikalılar da yapmıştı.

Reagan’dan Bush’a, Trump’tan Biden’e ve Netanyahu’ya kadar itiraf gibi açıklamalar gösteriyor ki; Kıyamet Savaşı (Armageddon) peşindeler. Adım adım bu çarpık senaryoyu hayata geçirmeye çalışıyorlar. “Arz-ı Mevud (Vaat edilmiş topraklar) da bu senaryonun en önemli parçası. Ortadoğu’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan başka bu tehlikeye dikkat çeken yok. Bakmayın siz İsraillilerin zaman zaman; “Böyle bir düşüncemiz yok” tarzında ince perdeden konuşmalarına. Ne diyeceklerdi ki; “Evet biz Nil-Fırat arasındaki toprakları işgal edip Büyük Sion Devleti’ni kuracağız” mı? 

İsrail’in Lübnan’a, Lübnan’ın Güney Kıbrıs’a yapacağı saldırılar, Kıyamet Savaşı’nın fitilini ateşler mi?

ABD, İngiltere ve Fransa’nın nükleerler de dahil, savaş gemilerinin hâlâ Akdeniz’de demirli olması ne anlama geliyor?

Reagan’ın kehaneti gerçekleşecek mi?

İsrail’in Baş Hahamının; “Kral Mesih’in gelmesi için bir şeyler yapmalısınız” dediği şey, İsrail’in Lübnan’a saldırısı ile başlayacak ve tüm Ortadoğu’ya yayılacak bir savaş mı?

Bütün bunlara karşı Müslüman ülkelerin yaptığı tek şey, başını kuma gömüp uyumak.

Yeni Akit

Yorumlar1

  • Cihad 2 ay önce Şikayet Et
    Güzel tespitler, kaleminize sağlık, üzüldüğüm ümmetin hâlâ gaflet uykusunda olması... Yine de içimizdeki uyanık takva sahibi müminlerin inanç ve iradeleriyle ve Rabbimizin de rahmet nusret yardımıyla bu haçlı siyonist kefere ittifakını yok edeceğiz...la galibe illallah el hükmü lillah
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat