Teşekkürler Başbakanım!

  • GİRİŞ31.03.2014 13:50
  • GÜNCELLEME31.03.2014 13:50

Aylardır ülkemizin üzerine musallat olan ve hepimizi derinden sarsan o “kara el” dün akşam bu ülkenin basiretli halkı tarafından sandığa gömüldü ve rahat bir nefes aldık. Bu huzur sizin yüzü suyu hürmetinedir. Teşekkür ederiz.

Sayın Başbakanım,

Çocuklarımızın bile sizin duruşunuzu, büyük çabanızı ve kutlu yürüyüşünüzü fark ettikleri halde, sizin sesiniz kısıldığı gün ağlayacak kadar sevdikleri halde, bütün başarılarınızı ısrarla görmezden gelen bir takım çevrelerin menfaatleri için hile, desise, kumpas, montaj, dublaj ve entrika merkezli çalışmalarını gördü Türk halkı.

 “Büyük Türkiye Davasını” durdurma, akamete uğratma ve meşru iktidarı ele geçirme çalışmalarını bertaraf etmek için aylardır son nefesinize kadar, gece gündüz yaptığınız çalışmalar için, dik duruşunuz için, Alperen kişiliğiniz için Teşekkür ederiz.

Bütün Türkiye aylardır size ve ailenize karşı cüceler topluluğunun gayr-ı meşru savaşını ibretle ve hayretle seyretti. Kırıldınız, incindiniz ve bizim de yüreğimiz yandı. Topladıkları insanlara size “hakaret” ettiren bu insanları biz bildik ve sandıkta hesaplarını gördük millet olarak. Ancak siz olmasaydınız, siz dik durmasaydınız cesaretimiz kırılırdı belki de. Biz biliyoruz ki Siz demokrasinin ve yarın ki büyük Türkiye'nin teminatısınız. Teşekkür ederiz.

Sevgili Başbakanım,

Bütün cüceler bir araya gelse de siz bir “Devsiniz!” Uzun Adam!

 Devlerin ömrü de uzun olur. Cüceler inlerine çekildiler. Bir kez daha yıkıldıkları er meydanına dönmek için yeni entrika ve kumpas sinopsislerini yazmakla meşgullerdir bu aralar. Onlar beddualarla yola çıktılar siz dualarla. Onlar entrikayla, siz davayla; onlar hileyle, siz halayla… Teşekkür ederiz.

Onlar bölmekle siz toplamakla; onlar durmakla, siz yürümekle; Onlar konuşmakla siz çalışmakla; onlar inkâr etmekle, siz ortaya çıkarmakla yürüyüşünüze devam ettiniz. Bunu seksenlik ninelerimiz, dedelerimiz gördü de bir cüceler topluluğu göremedi, bilemedi ve bilmek istemedi. Siz huzur ve güvenden söz ettikçe onlar gerilime meydan açtılar, siz barış dedikçe onların savaş naraları arttı. Onlar ayrıştırmak için,  siz birleştirmek için, yakınlaştırmak için ve kucaklamak için savaş verdiniz!  Teşekkür ederiz.

Sayın Başbakanım,

Ey mazlumun sesi, yaşlı ninenin kimsesi, hasta dedenin duası, çocuğun geleceği, gencin umudu olan Uzun Adam,

Ey boynu bükük Filistinlinin haykıran sesi, Bosnalı çocuğun gülüşü,  Doğu Türkistan'ın umudu, Yaslı Kırım'ın tesellisi, Rodop dağlarında esen Osmanlı rüzgârı,

Ey Binlerce yıllık mazinin yeşeren tarihi, aydınlık yarınların mimarı olan Büyük Adam,
Bu milletin yarınısınız. Teşekkür ederiz.

Şairin söylediği gibi;
“Görün halimizi biz insanların
Tutsağı olmuşuz suizanların
Her yerde her zaman Müslümanların
Müslüman kırdığı çağda yaşadık.”

Aylardır hep birlikte yaşadığımız bunca gerginliğin müsebbibi olan “Müslüman” kardeşlerimiz(!) bu seçimde müslümanı her zaman ve her yerde hakir gören bir zihniyete teşne olup seçim sandıklarında onlara destek oldular. Kalbimiz kanadı, ruhumuz yaralandı,  algılarımız tarumar oldu.  Siz onları ifşa ettiniz, biz halk olarak onları sandıklarına gömdük.

TEŞEKKÜR EDERİZ BAŞBAKANIM!
TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE!
Ve
ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAH'IM.

Meryem Aybike Sinan- Haber7
meryemaybike@gmail.com

Yorumlar3

  • Ezel 10 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler Meryem Hanım. Duygularımızı ne güzel anlatmışsınız. Allah razı olsun.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • demokrat 10 yıl önce Şikayet Et
    Başbakanım teşekkürler!. Sayın yazarın tespitlerine aynen katılıyorum. Türk milletinin yarısı kendisini destekliyor. Bu bir siyasi başarıdır. Hatta siyasetten başka bir şeydir. Şu aşağıda çok aşağıda hebele hubele lakablı kişiye bu yazı bir tokat vazifesi görse de surat yok ki kızarsın! Anlayana. Sayın yazar çok teşekkürler, kaleminiz zeval görmesin.
    Cevapla Toplam 12 beğeni
  • taner araplılı 10 yıl önce Şikayet Et
    teşekürler.. Güzel düşünceleriniz için teşekürler. içimizden kopupta söyleyemediklerimizi söylediğiniz TEŞEKKÜRLER...
    Cevapla Toplam 5 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat