Fetih Ruhu “AK Parti” diyecek!

  • GİRİŞ06.06.2015 09:44
  • GÜNCELLEME08.06.2015 09:28

Nasıl olur diyorum. Bu vatanını güya sevenler, bu milleti bilenler ve ülkücüyüm diyenler HDP gibi bir partiyi destekler mi diyorum.  Bu olsa olsa bir şakadır diyorum. Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili adayı Mahir Ünal iddia ediyor:

 “MHP Malatya’da HDP’ ye oy istiyor” diyor. 

Malatya ki bir Alpler, Erenler diyarı.

Malatya ki Türklüğün ve İslam’ın bayraktarlığını yapmış bir memleket.

Malatya ki bir Selçuklu diyarı, bir Selçuklu bakiyesi… Halkı bu güne kadar yüzde yetmiş seksek oranında muhafazakâr çizgide oy kullandı. Turgut Özal gibi bir cumhurbaşkanı çıktı bağrında.

Malatyalı ki Battal Gazi torunu olmasıyla iftihar eder…

Terör olaylarında pirim vermedi hainlere…

Malatya daha geçen seneki seçimlerde yüzde yetmişlere yaklaşan Ak Parti oylarıyla Türkiye’de ilk üçe girdi.  MHP bir zamanlar Belediye Başkanlığını kazanmışken neden kaybetmişti acaba? İyi hatırlayınız…

Malatya neden MHP’yi bırakıp AK Partiye teveççüh göstermişti acaba? Çünkü Malatyalı aklıselimdir, basireti sağlamdır, hakikatlerin ruhunu incitmeyecek kadar dini bütün insanlardır. 

Ak Parti bu ülkede fetih ruhunu yeniden yeşertmiş bir partidir. Anadolu’yu tıpkı Yunus Emre gibi atsız pusatsız yeni baştan fethetmiş bir partidir. Ak Parti kimsesizin kimsesi olmuş, yoksulun yetimin tebessümü olmuş bir partidir.

Bir Malatyalı olarak bu haber kanıma dokunmuştur…

Kendini milliyetçi muhafazakâr olarak konumlandıran birisi olarak Ak Parti kurulduğundan beri bu davanın bizzat içinde oldum ve destekledim, destekliyorum zira kendimi en çok bu davanın içinde ifade ettiğimi biliyorum. Ruhum en çok bu davanın içinde huzur buldu.

Şunu da biliyorum ki Malatya’da Türk milliyetçileri, gerçek ülkücüler bu meseleyi analiz edip kararlarını bir kez daha gözden geçirip Pazar sabahı oylarını asıl adreslerine teslim edeceklerdir.

Zira biliyorum ki Malatya’da vatansever, dindar,  milliyetçi ve muhafazakârlar hemşehrilerimin HDP gibi bir partiye verecekleri tek bir oyları dahi yoktur! Ve onları tavsiye edenlere de zırnık oyları olmaz.  Onlar Türk Kürt ayrımı yapmadan vatanın ve milletin bekası için en doğru kararları vereceklerdir. Zira eskiden söylediğimiz gibi onlar ne kadar Kürt ise biz o kadar Kürt, biz ne kadar Türk isek olar da o kadar Türk’tür. Biz etle tırnak gibi ayrılamayız.  

Ak Parti Edirne’den Kars’a kadar bütün bir milletin partisidir.

Bu partinin fetih ruhuna katılmak zamanıdır.

Ekonomiden, kültüre, sanayiye, eğitime kadar dev hamleler yapan bu partinin elbette yanlışları olabilir, hepimizin hoşuna gitmeyecek icraatları olabilir. Ama bizler doğruları, yanlışlarından ezici şekilde fazla olan bir partiye ceza kesemeyiz!

Kesmemeliyiz, kesmemeliyiz kesmemeliyiz!

Faraza, şayet varsa; alt kademelerde görev yapan kendini bilmez insanların hata ve cürümlerini cezalandırmak için, bu cezayı bu ülke için kendini feda etmiş şu yiğit insanlara; başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu gibi gerçek dava adamlarına ve ekibine kesmemeliyiz.

 Ak Parti üzerinden yürütülen Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı öylesine marazi bir hal almıştır ki bir Türkçü Parti bir Kürtçü partiye bel bağlama noktasına gelmiş, ne kadar illegal sol örgütler varsa, ulusalcılar, ateistler,  Marksistler ve dahi paraleller toplaşıp hep birlikte bu partiye savaş açmışlardır.

Vatanını ve milletini sevenler bu duruma seyirci kalamaz.

Bu haber üzerine Malatya’dan birçok hemşerimiz bizleri arayarak tepkilerini dile getirdiler.   Malatya’dan HDP’ ye oy çıkmaz dediler.

Bizler de buna inanıyoruz.

İnşallah Pazar gecesi Malatya AK Parti oylarını yüzde yetmişe çıkararak iyi bir ders verecektir.

Malatya yanlışa geçit vermez!

Meryem Aybike Sinan- Haber7

meryemaybike@gmail.com

@aybikesinan

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat