Bitirin ve dönün Allah Aşkına!

  • GİRİŞ19.01.2016 08:58
  • GÜNCELLEME20.01.2016 08:42

Biliyorum ki her biriniz bir ALPEREN’siniz!

Biliyorum bu satırlar kifayetsiz kalacak!

Ve yine biliyorum ki ben bu satırları yazarken gecenin bir vaktinde, siz hainlerin bin türlü adi tuzağını dev adımlarla aşıp canınız pahasına vatan için şiddetli çatışmalara gireceksiniz!

Siz ki ezan dinmez diyen, bayrak inmez diyen ve şehit ölmez diyen bir ecdadın torunlarısınız… Siz ki işte bu iman ve Allah aşkıyla girmektesiniz en amansız savaşlara…

Bu vatan sizi unutmayacak…

Tarih sizi unutmayacak, biz sizleri unutmayacağız.

 

Ey ALPEREN Yiğitlerimiz,

Bu vatan sizin!

Bin yıllık büyük bir medeniyetin tam yakılıp kül olduğu yerden yeni baştan küllerinden bir cumhuriyet kurmuş şanlı ecdadın torunları olarak şimdi vatana ve vatanın namusuna musallat olmuş sayısız hainle büyük ve amansız bir mücadelenin içindesiniz.

Sizleri yüreği ağzında takip eden milyonların dualarındasınız her dem.  Tek vücut olmuş vatanseverlerin niyazlarındasınız. Ümidimiz, istikrarımız, istikbalimiz ve ikbalimizsiniz! 

Bu vatan sizi unutmayacak!

Tarih unutmayacak, biz unutmayacağız!

 

Ey Kahraman Askerimiz ve dahi Polisimiz!

İhanet pazarında her türlü kutsalımıza; bayrağımıza, dinimize, vatan topraklarına göz dikmiş bu Ateist, Komünist, Marksist, Leninist güruhun o rezil, çürümüş, kokuşmuş dünyalarını başlarına yıkın! Yıkın ki altında kalsınlar, bu hezimeti bir daha unutmasınlar ve bir daha Müslüman Türk Milletinin sabrını sınamasınlar!

Artık vakit gelmiştir!

Ertuğrul Gaziden, Sultan Alparslan’dan, Fatih’ten, Yavuz’dan ve K. Atatürk’ten alın harp nizamını… Ecdadın topraklarına göz dikenlere yine ecdadın diliyle verin cevabı! Anladık ki vatan mefkûresini Çanakkale ruhuyla hayata geçirmek vaktidir! Türk Cihan Hâkimiyeti Mefkûresini ancak ayağımıza dolanan bu hain pisliklerinin kökünü kazıyarak, onlara dünyayı dar ederek hayata geçirebiliriz bunu anladık!

Ve yine anladık ki haine ve şerefsize merhamet olmazmış!

“Bu akşam yıldızlar sararmış gibi

Tepeler titreşir hava kış gibi

Bir dağın sırtında dağ varmış gibi

Omuzlamış bir Mehmedi Mehmedim

Can askerim!

Unutmayın kaç yıl oldu? Şair Fuat Azgur “Mehmedim” şiirini yazalı kaç yıl oldu? Hala Mehmetlerimiz aynı sebepten toprağa düşüyor, şehit oluyor, karalar bağlıyor memleketim! Vatan topraklarına çöreklenen bu terörist eşkıyaların inleri başlarına yıkılmadıkça hiçbir ananın yüreği artık huzura ermeyecek!

Dedim ya artık vakit gelmiştir!

 

Ey Yiğit Alperen’lerimiz,

Vatan size emanet artık! Titrek yüreklerimizle, dualı ellerimizle arkanızdayız. Allah hepinizi korusun, gözetlesin, sevdiği kullardan eylesin inşallah.

Kimi yirmisinde, kimi otuzunda, kimi kırkında kimi kariyerinin başında, kimi mesleğinin son demlerinde olan subaylarımız, askerlerimiz, polislerimiz birbiri ardına şehit düştüler… Onların hakkına söndürün bu ihanet ocağını!

Ve şehitlerimizin arkalarında bıraktıkları anneleri, babaları, yavruları, eşleri sevdikleri ve umutları hakkına bitirin bu hain sürülerini…

Ve en önemlisi şanlı ay yıldızlı bayrak aşkına, şehit kanıyla sulanmış vatan aşkına, yakıp yıkılan camii ve Kur’an aşkına girdiğiniz o yerlerde SON SÖZÜ siz söyleyip öyle dönün!

Allah Aşkına!

 

Meryem Aybike Sinan-Haber7

meryemaybike@gmail.com

Twitter @aybikesinan

Yorumlar5

  • dr isimsiz çiçek 8 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah yakındır.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Sürmeneli 8 yıl önce Şikayet Et
    Uzun zamandır böyle güzel ve duygularımıza hitap eden bir yazı okumamıştım. Yazarın ağzına ve yüreğine sağlık...
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • erkut 8 yıl önce Şikayet Et
    Hislerimize ne güzel tercüman oldunuz Allah askerimizin yüreğine, senin kalemine güç versin
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • şinasi 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim yâr ve yardımcıları olsun. Hainleri de kahr-u perişan eylesin...
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Aslanlar ...Allah yardımcınız olsun.. Dualarımız sizinle
    Cevapla Toplam 6 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat