Erdoğan’ı durdurabilirler mi?

  • GİRİŞ28.09.2023 08:06
  • GÜNCELLEME28.09.2023 08:06

Fransız Le Point dergisi, “Erdoğan’ın zafer yürüyüşünü kim durduracak?” sorusuna cevap arayan bir analiz yayınladı.

Türkiye’nin güçlenmesinin Batı ülkelerine dert olduğunu ama Fransa ve Macron’a ayrı bir dert olduğunu biliyoruz.

Derginin yaptığı analizde; “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıl dönümü olan 29 Ekim’de Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlayacak çok şeyi olacak. Mayıs ayında yapılan seçimle gücünü pekiştirdi. Bölgeyi yeniden şekillendirme ve Ankara’nın hâkimiyet kurma arzusu büyük bir hızla ilerliyor.” ifadeleri dikkat çekiyor.

Afrika’daki sömürgelerinden kovulan Fransa, Türkiye’den son darbeyi Karabağ’da yedi.

Türkiye’yi terör örgütleri, terör devletleri ve maşa ülkeleriyle kuşatma çabaları Erdoğan tarafından birer birer bertaraf edildi ve edilemeye de devam edecek.

Batı bu sonucun Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye’yi yönetmesinden dolayı olduğunu biliyor. Her seçimde açıkça Erdoğan’ı devirme kampanyası yapmaları bundan dolayı.

Son seçimi de kaybedince Fransız dergisi aslında Batı’nın mağlubiyetini ilan ediyor…

Dünya uzun süredir ekonomik bir krizin içinde. Türkiye bu ekonomik krizden, dünyanın etkilendiğinden daha fazla etkileniyor.

6 Şubat’ta 11 ilimizi yerle bir eden deprem felaketi mevcut ekonomik sorunlarımızı daha da artırdı.

12 yıldır Türkiye’de misafir ettiğimiz sayıları 3,4 milyon Suriyeli mülteci kardeşlerimiz bu ekonomik sorunlar içinde muhalefet partileri ve liderleri tarafından hedef hâline getirildi.

Bu notlar burada dursun…

ERDOĞAN’IN ZAFER YÜRÜYÜŞÜNÜ DURDURABİLİRLER Mİ?

Türkiye’nin Orta Asya Türk Cumhuriyetleri ile kurduğu Türk Devletleri Teşkilatının Batı ülkelerinde ciddi bir rahatsızlık oluşturduğunu biliyoruz.

Son bir yılda Arap ülkeleriyle kötü olan ilişkilerimiz hızla düzeltildi. Milyarlarca dolarlık ekonomik ve stratejik iş birliği anlaşmaları imzalandı.

Bu noktada Türkiye’nin, Orta Asya Türk Cumhuriyetleri ve Arap ülkeleriyle girdiği yeni yolun Batılı ülkeleri rahatsız etmesi kaçınılmazdı.

Batılı ülkelerin bu yolu kapatmak için terör örgütlerini nasıl desteklediğini biliyoruz!

Türkiye’deki ajan ve maşalarını harekete geçirerek “iç karışıklık” çıkarmak için provokasyon girişimlerini görüyoruz.

Muhalefet partilerinin Türk halkı ile Arap halkı arasına nefret tohumları ekme çabaları bunun için.

Erdoğan, Sovyetler Birliği’nin Orta Asya’daki Türk kardeşlerimizle; emperyalist Batı ülkelerinin de Müslüman Arap kardeşlerimizle aramıza ördüğü duvarları yıktı!

Şimdi de Orta Asya Türk Cumhuriyetleri ve Arap ülkeleriyle aramıza örülen duvarları yıkıyor. Batı’nın son çırpınışları, bu duvarların yıkılmasına engel olmak için.

Fransız dergisinin analizi, Batı’nın “Erdoğan’ın zafer yürüyüşü” karşısında mağlubiyeti ve çaresizliğinin itirafıdır!

Batı ülkelerinin olduğu gibi Kılıçdaroğlu, Akşener ve Özdağ’ın provokasyonları ve Erdoğan’ı durdurma çabaları beyhudedir…

Muhalefetin zehirli dili, halklar arasında yeniden yeşeren gönül bağını; emperyalistlerin kirli tuzakları, kardeş devletler arasında inşa edilen güven köprülerini yıkmaya yetmeyecek!

Çünkü Le Point’in dediği gibi; “Bölgeyi yeniden şekillendirme ve Ankara’nın hâkimiyet kurma arzusu büyük bir hızla ilerliyor.”

Yeter ki halkımız Erdoğan’ın yanında dursun!

DİRİLİŞ POSTASI

Yorumlar4

  • Gariban Konyali 11 ay önce Şikayet Et
    Bu islam toplumu, islam ṣuuruyla yaṣadiği surece baṣka teferruatlara takilacağini sanmiyorum, bu ekonomi olur, muhalefet veya muhalefetin kullandiği medya grubu olur, diṣardan mudahaleler olur fark etmeyecek yeterki ümitvar olalim, bir birimize inanalim, güvenelim, her bir zorluğun arkasinda mutlaka Allah cc bir kolaylik yaratmiṣtir, sabredip mukafatini hep beraber alalim, Selametlen.
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Diyarbakırlı 11 ay önce Şikayet Et
    Halkımız her seçimden Erdoğan'ı bunun için destekliyor. Deprem de olsa ekonomik kriz de olsa döviz de artsa halkımız Erdoğan'ın güçlü bir Türkiye inşa etmesini istiyor. Osmanlı'nın ayak sesleri daha gür çıkmaya başladı. Yolumuza çıkanı ezer geçeriz.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Ibrahim yasar 11 ay önce Şikayet Et
    Sonuna kadar reisin yaninda olacagiz insallah
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Özlem Adanır 11 ay önce Şikayet Et
    Çok güzel bir analiz yapmışsınız. Türkiye’nin kutlu yürüyüşünü, 21. Yüzyılın Türkiye Yüzyılı olmasını ne içeriden ne dışarıdan hiçbir güç ve ülke durduramaz.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat