Peygamber kanı içen vampirler

  • GİRİŞ02.11.2023 08:15
  • GÜNCELLEME02.11.2023 08:15

İsrail’in Gazze’de yaptığı “soykırımın” engellenmesi için gazetelerde binlerce yazı yazıldı. Dünya tarihine geçecek bir utançla yüzlerce televizyon kanalı canlı yayında İsrail’in yaptığı “soykırımı” yayınlıyor.

Hatta “soykırımı” destekleyen onlarca Batılı devlet başkanı koşa koşa İsrail’e gitti ve “soykırıma” destek açıklamaları da yaptılar.

Bir tarafta Gazze’de akıtılan kanı durdurmak isteyen şerefli liderler, diğer tarafta İsrail’in akıttığı kanı az bulan bir vampir sürüsü var!

Devletlerinin gücünü, halklarının maddi refahını öldürdükleri insanların kanı üzerinden sağlayan sözde medeni, Hristiyan Batılı ülkeler yine zulümde birleştiler.

İsrail’in Gazze’de Filistinlilere yaptığı “soykırımı” destekleyen Almanya aynı “soykırımı” Yahudilere yapmadı mı? Fransa Cezayir’de, ABD Irak ve Afganistan’da, İtalya Libya’da aynı “soykırımı” yaptılar.

Peki İsrailoğullarının kan dökme arzusu ve vampirlikleri nereden geliyor?

İbrani (İsrailoğulları) mitolojisinde kâbusların kraliçesi ve iblislerin anası olan Lilit’in hiçbir şey yiyemeyen Kâbil’i yaşatmak için ona kendi kanını verdiği, böylece ilk vampirlerin oluştuğuna inanılıyor.

1922’de ilk vampir filmini çeken Alman yönetmen Murnau, İbrani mitolojisinden mi etkilenmişti yoksa hayal dünyasının peşine mi düşmüştü?

Bunu bilmemiz mümkün değil ama bildiğimiz bir şey var; o da İngiltere’nin 1917’de Filistin topraklarına kana susamış vampirleri topladığı ve onlara bir devlet kurduğudur.

DAVUD’UN (AS) SAPAN TAŞI İLE HAMAS’IN FÜZELERİ AYNI ŞEY

Bu vampir devletinin başına kim geçerse geçsin, yüz yıldır Filistinli Müslümanların kanını içiyor. Bu vampir güruhunun sadece son yüz yılı değil, binlerce yıllık tarihleri insan kanı içmekle dolu.

İnsanlığa dönmeleri için Allah’ın en çok peygamber gönderdiği topluluk bu vampir soyudur. Ancak insanlıktan çıkmış bu yaratıklar peygamberlerin kanını dökmekten, onları da öldürmekten çekinmemişlerdir.

Zekeriya Peygamber’i (as) testere ile doğrayıp kanını içen de oğlu Yahya Peygamber’in (as) başını keserek kanı üzerinde tepinen de İsa Peygamber’in (as) kanını içmek için çarmıha germeye götüren de bu lanetli vampir sürüsünün atalarıydı.

Allah, bu vampir soyunu onlarca peygamberin kanını döktükleri için lanetlemiştir. İsrail, vampirlerin devletidir. Oradaki vampirler de Filistinlilerin kanıyla beslenmektedir. Dünyanın dört bir tarafına dağılmış bu lanetli vampir sürüsü, dökülen kanın kokusunu alarak İsrail’e geliyorlar.

Ben-Gurion, Golda Meir, Peres, Rabin, Şaron, Netanyahu…Vampir devleti yönetenlerin adı değişiyor ama Filistinli çocuk, kadın ve yaşlı sivillerin kanını içme arzuları değişmiyor.

Filistinliler bugün sadece kanlarını emen vampir sürüsüyle değil, tüm dünyanın kanını emen siyonist Yahudi vampirleriyle savaşıyorlar.

Netanyahu bazı tarihî olaylara atıf yapıyor ancak yanlış yorumluyor. Davud’un (as) sapanındaki taş; zalim Amalika kralı, güçlü Calut ve ülkesini yerle bir etmişti. Bugün zalim ve güçlü olan Netanyahu ile İsrail. Haklı, mazlum ve mağdur olan ise Filistin halkı. Davud’un (as) sapanındaki taş gibi Hamas’ın füzeleri de zalim, vampir Netanyahu ve İsrail’i yerle bir edecek!

DİRİLİŞ POSTASI

Yorumlar9

  • Hicran yaşar 10 ay önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcıları olsun
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Ibrahim yasar 10 ay önce Şikayet Et
    Rabbim filistinin yardimcisi olsun insallah allah israili kahretsin insallah malesef baska hic birsey yapamiyoruz zalimlerle beraber icimiz yana yana seyrediyoruz
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • ZİYA 10 ay önce Şikayet Et
    İnsanlığın yaradılışından bu günümüze kadar süregelen, İsrail oğullarının işlemiş oldukları cinayetleri nedeniyle nasıl vanpirleştiğini tarihteki örnekleri ile çok güzel anlatmışsınız. Kutlarım. Rabbim mazlumların yardıncısı olsun. İsrail vampirin fırsat vermesin. Bir vatandaş olarak Filistinli kardeşlerimiz için dua etmekten, İsrail'in mallarını Boykot etmekten başka bir şey gelmiyor
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Abdullah 10 ay önce Şikayet Et
    RABBIM SIYONIST,KAFIR ISRAILIN VE ONUN VAMPIR AVANELERINI EN KISA ZAMANDA KAHHAR ISMIYLEN TECELLI ETSIN ,YIKILDIĜI, YOK OLDUĜU O GUNU CUMLEMIZE GÖRMEYI, UMMETI MUHAMMED E GERÇEK MANADA IMAN ETMİṢLİĜİ NASIP ETSIN. Vesselam
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • Diyarbakırlı 10 ay önce Şikayet Et
    Vampir filmleri Gazze'de gerçeğe dönüştü. Tüm dünya da sinemada vampir filmi seyreder gibi seyrediyor. Ama filmlerde olduğu gibi Gazze'de de kazanan insanlar olacak. Hamas, vampir İsrail'i yeryüzünden silecek inşallah.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat