Gazze, Gaziantep’tir!

  • GİRİŞ23.11.2023 08:29
  • GÜNCELLEME23.11.2023 08:29

Terörist İsrail’in Gazze’de Filistinlilere uyguladığı “soykırım” dünyanın gözü önünde devam ediyor… 

Okul, hastane demeden bombalayan; çocuk, kadın demeden katliam yapan işgalci İsrail’i durdurmaya kimsenin gücü yetmiyor.  

Gücü yeten ülkeler de “soykırımı” durduracaklarına, daha fazlasını yapması için İsrail’i para ve silaha boğuyorlar. 

Katil İsrail’in kanlı ellerini temizlemek için utanmadan kameraların karşısında “soykırımcı” Netanyahu’nun elini sıkıp yapılan “soykırıma” desteklerini tüm dünyaya ilan ediyorlar. 

İsrail ve destekçisi emperyalist Haçlı ülkelerinin Gazze’de durdurulamaması tüm bölge ülkelerinin geleceği açısından büyük bir tehdit aslında! 

İsrail’in Gazze saldırısı, bölge ülkeleri için bir uyarı alarmı ve kırılma noktasıdır… 

Siyonist İsrail ve Yahudilerin, Arz-ı Mev’ud inançlarına bağlılıkları ve 1850’den bu yana hedeflerine adım adım nasıl yürüdüklerini görünce tehdidi anlamak zor değil. Artık siyonist İsrail’in yayılmacılığına dur demenin zamanı geldi. 

Gazze’de durdurulmayan İsrail’in Mısır, Ürdün, Lübnan, Irak, Suriye ve Türkiye topraklarını hedef alması uzak bir ihtimal olarak görülmemeli. 

İsrail’in elli yılda Filistin topraklarını nasıl yuttuğunu analiz ettiğimizde Gazze’yi işgal ettikten sonra en zayıf halka olan Lübnan’ı hedef almasını bilmek için müneccim olmaya gerek yok. 

Hizbullah bahanesi de elinde hazırda bekliyor zaten… 

SİYONİST İSRAİL’İN HEDEFİNDE TÜRKİYE DE VAR 

Siyonist Yahudilerin Türkiye topraklarının bir bölümünü de içine alan Arz-ı Mev’ud hedefi olduğunu biliyoruz. 

Eski HDP Eş Başkanı Sezai Temelli 2019’da Diyarbakır’daki miting meydanında; “Bugün Türkiye’nin en verimli, bereketli toprakları burası. Buralar vaat edilmiş topraklar. Musa bütün ömrünü bu toprakları arayarak geçirdi” hezeyanıyla siyonizme hizmet ettiklerini açıklamış oldu. 

Türkiye topraklarını bölmek isteyen bir terör örgütünün siyasi ayağı olan partinin başındaki kişinin, bu toprakların Yahudilerin hakkı olduğunu iddia etmesi siyonist tehdidin içimize kadar sızdığının ilanıydı.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gazze’de yaşananlara tepki vermezsek yarın vaat edilmiş topraklar denilerek işgalci fanatizmin kendi topraklarımıza uzanmasına engel olamayız.” açıklamasıyla yaklaşan tehlikeye dikkat çekiyor. 

Siyonist İsrail’in yayılmacı emellerini ve Türkiye’nin topraklarını da hedef alacağını bir devlet başkanı daha açık nasıl söyleyebilir? 

Bugün Filistin’in Arapların sorunu olduğunu, Gazze’deki katliamın Türkiye’yi ilgilendirmediğini, Hamas’ın terör örgütü olduğunu söyleyen “sözde” siyasetçi ve aydınların siyonist İsrail’e hizmet ettiklerini ne zaman anlayacağız? 

Gazze’nin Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Hatay ve Diyarbakır olduğunu hâlâ anlamadıysak yayılmacı siyonist İsrail ve destekçisi emperyalist Haçlı ülkelerine karşı nasıl mücadele edeceğiz? 

Gazze’nin sadece Gazze olmadığını; Gazze’nin düşmesinin, Gazze’nin Filistinlilerden temizlenmesinin İsrail’in önünde yeni kapılar açacağını anlamaktan aciz muhalefet parti liderleriyle alacağımız bir yol yok. 

Hamas’ın Filistin mücadelesi, İzzetin El-Kassam Tugaylarının Gazze savunması siyonist İsrail’in Diyarbakır ve Gaziantep’e uzanacak elini kesmek içindir. Onun için Gazze düşmemeli. 

Onun için diyoruz Gazze, Gaziantep’tir… 

Onun için diyoruz Gazze de Gaziantep de Diyarbakır da bizimdir!

DİRİLİŞ POSTASI

Yorumlar5

  • Cemre Doğru 9 ay önce Şikayet Et
    Güzel bir analiz. İleride Türkiye’yi bekleyen hayati bir konuya değinmişsiniz. Aslında güncel olayların ileride ülkeleri nasıl etkileyeceğini de değerlendirmemiz gerekiyor.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Ibrahim yasar 9 ay önce Şikayet Et
    Durum israilin turkiyeye kadar gelecegini gosteriyor maalesef gelsin gelsinki osmanli tokatini yesin yoksa akli basina gelmiyecek rabbim hepimizi zalimlerden korusun insallah
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Tahsin Tosun 9 ay önce Şikayet Et
    Gazze'de Gaziantep'te Diyarbakır'da bizimdir
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • ZİYA YİLDIRIM 9 ay önce Şikayet Et
    Çok güzel Allah razı olsun,bütün gerçekler ortada. Ülkemizin bu konuada yeterli önlemlerinin alınmasını ümit ediyorum.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Süleyman Zengin 9 ay önce Şikayet Et
    Gazze düşerse sıranın Gaziantep'e geleceğini bilmeyen muhalefet partilerimiz var. Allah onlara iktidarı nasip etmesin. Yoksa Türkiye'nin anahtarını ABD/İsrail'e verirler. Millet olarak uyanık olmalıyız. Güzel bir yazı. teşekkür ederim.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat