Netanyahu ve Biden’ın gizli planı ne?

  • GİRİŞ29.10.2023 09:18
  • GÜNCELLEME29.10.2023 09:18

İnsanlar bu çağa akıl ve bilim çağı diyorlar. Rönesans ve reform süreçleriyle artık bilim çağına geçtik, Orta Çağda yaşanan papaz ve kilise dogmatizmi, mezhep savaşları bitti diyorlar. Ama gerçek öyle mi? Öyle olmadığını son bir ayda daha iyi anladık. 

Aklın yerine kör bir ideoloji, bilimin yerine sapkın bir görüş almış gözüküyor. Bütün Dünya el birliğiyle vicdanı bırakmış İsrail’e uşaklık ediyor. İsrail’in Gazze’yi işgal planı adım adım gerçekleşiyor. Önce Gazze sonra Lübnan, ardından Şam, Bağdat ve son olarak da Türkiye hedef olacak. Kudüs düşerse Ankara düşer diyoruz. 

Yok ya amma komplocusun diyenler; ben de diyorum ki siz gerçeklikten kopan hayal perest zavallılarsınız. Siyonistler adım adım dünyayı yakıyorlar. İsrail Başbakanı Netanyahu Mesih gelecek ve Büyük İsrail kurulacak diyor. ABD’de bulunan Neoconlar, Evanjelistler Hz. İsa gelecek diyorlar. Yahudiler Meşiyah diyor Hristiyanlar da Mesih diyorlar. 

 Bu iki dine inananlar Kudüs’te büyük bir savaş çıkmadan Mesih gelmez diyorlar. Hep birlikte savaş çıkarmak, kaos üretmek istiyorlar. Amaçları Mesihi getirmek. İsrail Eski Başbakanı Ehud Olmert, Suriye’yi biz karıştırdık. Suriye karışmalı ve bölünmeli diyor. Suriye bölünürse ne olacak. İsrail bu bölgeyi işgal edecek. 

ABD Başkanı Biden önemli bir açıklama yaptı. Türkiye’yi düşman ilan etti. Biden, “Türkiye Suriye’de yaptığı operasyonlarla ABD çıkarlarını zarar veriyor ve tehdit oluşturuyor” dedi. ABD’nin Suriye’de ne işi var. Gayet basit cevabı. Suriye’yi İsrail için bölecekler. İslam Ülkelerini etnik ve mezhep temelinde bölerek yutacaklar. Suriye parçalanırsa hedef Türkiye. 

İsrail medyası Türkiye’nin 22 vilayetini İsrail toprağı olarak gösteriyor. Bu hayallerini aşama aşama uygulayacaklar. Ülkemizde bazı aklı evveller çıkmış bizim Filistin’de ne işimiz var diyor. Bunlar tarihi bilmiyor, coğrafya bilmiyor. Kardeşim Filistin kaybederse hedef Şam, Bağdat ve Ankara’dır. 

 ABD, PKK ve PYD’ye silah veriyor. Ülkemizi parçalamak istiyorlar. Bu gerçeği görmeyenlerde basiret yok. Akıl yok. Şuur hiç yok. Devlet Bahçeli Bey boşuna mı dedi; “Kudüs düşerse Ankara tehlike altına girer” diye. Bazı solcular Deniz Gezmiş kadar bile şuurlu değil. Deniz Gezmiş neden Filistin’e gitti ve savaştı. Çünkü ABD ve İsrail emperyalizminin tehlikesini biliyordu. Kafayı kuma gömmeyelim. Biden ve Netanyahu iki delidir. Dünyayı kana bulamak istiyorlar. Amaçları Büyük İsrail’i kurmak. 

 Bu arada güzel bir gelişmeden bahsetmek isterim Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, belediye meclisini olağanüstü topladı ve Gazze’yi kardeş şehir ilan etti. Yiğitlik budur. Duruş budur. Murat Köse gibi tarih şuuru olan isimlerin çoğalmasını diliyorum. 

Özgür Özel’i İsrail’de kurtaramaz… 

CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel çok talihsiz bir açıklama yaptı. Filistin’i savunan Hamas’ı bir terör örgütü olarak niteledi. Amacı İsrail yanlısı medya ve sivil toplum örgütlerinin desteğini almak. Özel bu açıklamayla İsrail Lobisine şirin gözükmek istemiştir. Buradan sorarım. Türkiye işgal edildiği zaman Kuvayi Milliye hareketleri başladı. Halkımız ülkesini kurtarmak için İngiliz’e, Yunan’a savaş açtı. Onlarda mı teröristti? Vatanı savunmak ne zaman terör oldu! İsrail lobisinin desteğini almak için vicdanınızı karartmayın. Bence bu açıklamalar kongreyi kaybetmeniz için yeterlidir. 

Yeni Akit

Yorumlar1

  • Mustafa 8 ay önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık üstad ancak bulnarda buz gibi biliyorlar ki Siyonistlerin ne yapmak istediklerini !!! Bu SOFİSTIKE AKILLAR !!! mehdinin de mesihin de gelmicegini bizden iyi biliyorlar!!! Allahtan CUMHUR İTTIFAKI TAM BIR DEVLET AKLIYLA HAREKET ediyor!!! Bizlerde inanan şuurlu imanlı insanlar olarak SAFLARIMIZI SIK vede DİK TUTALIM yeter Rabbim her şeyi görüyor biliyor
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat